Slučaj je u tužilaštvu

Veza sa fatalnom ženom? MOŽE biti opasna po život: Petar Strugar otkrio ko je misteriozna devojka koja ga je mesecima proganjala (FOTO)

0
Najveći šok popularni Moša iz "Montevidea" doživeo je onda kada je saznao da mu njegova devojka preti smrću i poručuje da će mu ubiti sina iz prvog braka. Odmah posle skandaloznog otkrića, Petar Strugar raskinuo je sa njom, te će je ubuduće viđati isključivo na sudu...
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Emotivna veza pretvorila se u pravu noćnu moru. Naime, poruke koje je glumac Petar Strugar dobijao pokazale su dokle je devojka spremna da ide da bi dobila ono što želi, ali će tužilaštvo u predstojećoj istrazi tek utvrditi da li su pretnje bile ozbiljne.

...Ispostavilo se da je devojka sa kojom je bio u vezi opsesivna i da ništa ne može da je zaustavi da ga dobije samo za sebe. Pitanje je da li je stvarno bila spremna da realizuje svoje pretnje ili je reč o ishitrenim i nepromišljenim porukama opsesivne žene", navodi izvor blizak istrazi.

Strugar je mesecima trpeo proganjanje i razbijao glavu ko je devojka koja se okomila na njega. Policiji je podneo prijavu 7. marta tekuće godine i predao im SMS-ove sa jezivim pretnjama. U startu je bilo jasno da poruke šalje ženska osoba, a sve ostalo je bila misterija.


Petar Strugar: Ljubav je najopasnija životna borba

 

Pretpostavka je bila da je reč o fanatičnoj obožavateljki, zbog čega su odmah traženi listinzi, a njegov telefon uzet na proveru.

foto: Vladimir Šporčic

Počelo je sa ljubavnim porukama u kojima mu je naizgled anonimna devojka pisala da želi da bude sa njim. Međutim, to je bio samo početak drame, jer je ubrzo ispred vrata svog stana pronalazio cedulje sa porukama. Posle toga su usledile pretnje smrću i na kraju jeziva upozorenja da će mu ubiti sina iz prvog braka.

 

Saobraćajna nesreća u centru Beograda: Petar Strugar doživeo udes!

 

Kada je prijavio slučaj, glumac je bio vidno uznemiren i zabrinut. Policija je proverom listinga otkrila ko je vlasnik telefonskog broja sa kojeg su slate poruke.

foto: Dado Đilas

Ceo slučaj je u tužilaštvu, koje će posle saslušanja aktera ovog događaja i prikupljenih dokaza proceniti da li će protiv opsesivne devojke podići optužnicu i za koje krivično delo.

makonda-tracker