LIČE

Pati za Anastasijom a ljubi drugu: Kostadin Terzić pokazao novu devojku! (FOTO)

0
Terzić je prvi put od raskida s Ražnatovićevom izašao u provod sa sadašnjom izabranicom, sa kojom je pred punim klubom razmenjivao nežnosti
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Prošlo je samo nedelju dana otkako se Kostadin Terzić požalio prijateljima da još nije preboleo Anastasiju Ražnatović,  a već je uslikan s novom devojkom.

foto: Dragan Kadić

Kurir je pre sedam dana ekskluzivno objavio da je Terzić u jednoj kafani naručivao pesme koje je posvećivao Anastasiji. Kako su naši izvori s lica mesta ispričali, Kostadin je tada priznao da još uvek pati za Cecinom ćerkom.

 

Prošlog vikenda u kafani naručivao pesme koje je posvećivao Anastasiji: Kostadin priznao da je grešio!

 

- Terza je priznao da je mnogo grešio u vezi i da se kaje. Posle raskida imao je mnogo devojaka, ali nijedna nije bila prava. Rekao nam je da je bio ljubomoran kad je u medijima čitao o Anastasijinom ljubavnom životu. Ma ni sam ne zna šta hoće! Kad popije, kaže nam da ne može bez Cecine ćerke, ali ne može ni s njom. Jedno je sigurno, pati za njom, ali mu ponos ne dozvoljava da je pozove - rekao je naš dobro obavešteni izvor.

 

Bila je njegova prva ljubav: Ovo je devojka sa kojom je Kostadin bio pre Anastasije (FOTO)

 

Međutim bivšeg zeta Cece Ražnatović zatekli su pre dve noći u jednom beogradskom klubu u društvu devojke nepoznate javnosti, s kojom je sedeo u separeu..

 

Nastavak priče i fotografije pogledajte na sledećoj strani..

 

makonda-tracker