Džon Travolta i Keli Preston čekaju dete

0
Nakon tragedije koja ih je zadesila prošle godine, kada je od posledica epileptičnog napada preminuo njihov sin Džet, slavni glumački par Keli Preston i Džon Travolta konačno imaju razloga za radost pošto će uskoro dobiti bebu.

Četrdesetsedmogodišnja glumica Keli Preston i njen jedanaest godina stariji suprug i kolega Džon Travolta saznali su da će uskoro dobiti prinovu. Tokom skoro dve decenije braka par je dobio sina Džeta i ćerkicu Elu. Na nesreću, Džet je kao dete bolovao od blaže forme autizma i Kavasakijevog sindroma, što je rezultiralo epilepsijom, da bi nakon jednog napada u februaru prošle godine preminuo sa samo šesnaest godina. Ovo je slomilo njegove roditelje, a naročito Travoltu koji se dugo zatim nije pojavljivao u javnosti. Međutim, sada se Džonu, Keli i desetogodišnjoj Eli sreća osmehnula.

- Nije moguće sačuvati svaku tajnu, a naročito ne jednu ovako divnu. Želimo da mi sami budemo ti koji će vam saopštiti radosne vesti o tome da iščekujemo novog člana naše porodice. Vole vas Džon, Keli i Ela – piše na zvaničnim web stranicama ovo dvoje holivudskih umetnika.

Vera Rakić

makonda-tracker