sprema se šok

Nepodnošljiva princeza - koja to još NIJE: Pred kraljevskom porodicom je NEZAPAMĆEN SKANDAL

0
Dok se šuška da će se glumica Megan Markl uskoro zakleti na večnu ljubav princu Hariju, njena porodica joj radi iza leđa...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Polusestra američke glumice, pišu strani portali, planira da objavi knjigu u kojoj će otkriti zanimljivosti o Megan i njihovom zajedničkom odrastanju.

 

Ljubavnik ledi Dajane rešio SVE dileme: Evo ko je ZAPRAVO otac princa Harija!

 

Mediji već sedmicama uveliko pišu da je sin princa Čarlsa i ledi Dajane toliko zaljubljen u Marklovu da im sigurno predstoji venčanje, kao i da su se već verili. Ovu neočekivanu slavu planira da iskoristi Samanta Grant, polusestra američke glumice, koja je otkrila da će njeno delo nositi naziv Dnevnik sestre nepodnošljive princeze.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

- Možda će Megan, kada još više sazri, pročitati knjigu i razumeti je. Nešto od toga joj se neće dopasti, nešto hoće - objasnila je Samanta za Dejli star.

 

Na uvredljiva pitanja je oguglala: Devojka princa Harija prvi put pričala o lošim iskustvima zato što je Afroamerikanka (FOTO)

 

Ona je dodala da će ovom knjigom ispričati priču o jednoj multirasnoj porodici na topao i društveno važan način.

 

Ipak, još uvek nije poznato kakve će sve pikanterije Grantova otkriti o svojoj polusestri, a kraljevska porodica - koja svoju privatnost krije daleko od očiju javnosti - ne zna šta može da očekuje. 

makonda-tracker