Indira Vladić Mujkić: Imamo za čim jako žaliti

0
Prvi put nakon što je odjeknula vest da se pevačica grupe Colonia Indira Vladić Mujkić posle devet godina braka razvodi od supruga Narcisa, temperamentna dama rešila je da o svemu otvoreno progovori za hrvatsko izdanje magazina Story.
Foto: promo
Foto: promo

Indira se nakon devet godina braka rastala od supruga Narcisa Mujkića, ali demantuje da je za njihov razlaz kriva treća osoba i napominje da su razlog razvoda njihovi različiti interesi.

- Sama sam sebi ipak najbolji prijatelj i uteha. Vesela sam osoba i jako prirodna, to već svi znaju, pa se i dalje trudim da to bude moja osobina. Ne želim da se obožavatelji osećaju zakinuto, to sam ja, njihova Ira iz Colonije. Kad dođem kući, može biti i suza i izgubljenog tupog pogleda. To su ipak moja, a do nedavno naša četiri zida koja ipak imaju svoju priču i svoje emocije. Nekako sam uverena da će razvod i Narcisu i meni omogućiti novi pogled na život koji smo imali i na ono što nas čeka u razdvojenim danima. Mislim da imamo za čim žaliti, jako žaliti.  Ostavljala sam prostor ljudima koji se bave novinarstvom da rade svoj posao. I dok su se oni bavili sa mnom i mojim životom, ja sam se bavila sobom – otkrila je popularna Ira za hrvatski Story.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker