Selma Hajek: Majka ne može na Mesec

0
Kako bi se u potpunosti posvetila majčinstvu, glumica, producentkinja i reditelj meksičkog porekla, Selma Hajek, odlučila je da odustane od svojih planova da se upusti u dugo priželjkivanu svemirsku avanturu

Iako je čitavog svog života maštala o tome da otputuje na Mesec, glumica Selma Hajek je od trenutka kada je rodila svoju ćerkicu shvatila da je majčinstvo ono što predstavlja konačnu granicu njenog univerzuma.

- Svojevremeno sam rezervisala mesto na svemirskom brodu Virgin Galactic. U međuvremenu sam zatrudnela i postala majka, tako da se podrazumeva da nema više nikakvih šansi da se priključim toj ekspediciji – izjavila je egzotična lepotica.

Premda su se Selma i njen suprug modni magnat Fransoa Anri Pino venčali čak dva puta, glumica je tek nedavno na insistiranje njihove dvoipogodišnje ćerkice Valentine Palome svom prezimenu dodala i muževljevo, čime je na neki način i ozvaničila svoju potpunu posvećenost porodici.

- Moram da priznam da obožavam ronjenje. Naročito sam volela da ronim u oblastima u kojima ima ajkula. A sada, nema šanse! Sve se vrti oko deteta. Sama sam sebi na drugom, ili čak trećem mestu – rekla je glumica koja više ništa u svom životu ne želi da prepusti riziku.

Međutim, to ne znači da je Selma, inače poznata kao veliki humanitarac i borac za ženska prava, u potpunosti odustala od svojih želja i planova.

- Da bi ste bili dobra majka, važno je da iznađete način da se osećate mlađe i seksi. Bez obzira na to što morate neprekidno da balansirate među prioritetima u svom životu, a dete i suprug to zasigurno jesu, nikako ne smete da zapostavite i sebe same. Jedna majka danas mora umeti da iznađe način da se istovremeno oseća udobno, ali i elegantno – izjavila je glumica, naglasivši da održanje mladalačkog stava nikako ne podrazumeva korišćenje usluga plastičnih hirurga.

Vera Rakić

makonda-tracker