U pohodu na američke male ekrane

Nakon saradnje sa Rajanom Rejnoldsom: NAŠ GLUMAC osvaja Holivud, kraj 1 oskarovca i 1 holivudske glumice (FOTO)

0
Sa Rajanom Rejnoldsom deo je "Dedpula", a sada je dobio još jednu sjajnu priliku...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Stefan Kapičić u "Dedpulu" igrao je Kolosusa, a sada je angažovan u novoj seriji "Counterpart", zajedno sa Džej Kej Simonsom i Olivijom Vilijams.

foto: Instagram

U pitanju je je špijunski triler i donosi priču o Hauardu Silku (Simons) i koji otkriva da birokratska agencija za koju radi zapravo čuva vrata paralelne dimenzije.

 

Kolosus ovde: Ovako Stefan Kapičić u ulozi slavnog junaka razgovara telefonom (VIDEO)

Igram Lebera, čoveka nemačkog porekla. On je bivši pripadnik specijalnih jedinica, veoma je opasan i misteriozan. U suštini, on nije negativac", otkrio je Kapičić za sajt "ComicBook" i dodao:

 

"Divno je igrati ovu ulogu. Za mene je sjajno što sam dobio priliku da budem deo ovog tima, posebno posle 'Dedpula'.

 

Mislim da je ova serija nešto što mi je zaista bilo potrebno kako bih napredovao, naučio nešto novo od svih tuh ljudi. Scenario je veoma precizan, detaljan, pun preokreta i akcije. Veliki sam fan serija, i mislim da bi mi se ova dopala čak i da ne glumim u njoj. Glumačka ekipa je brilijantna."

foto: Story press

Za sada su u planu dve sezone sa po deset epizoda. Prvi kadrovi serije već su snimljeni u Los Anđelesu, a Kapičić uskoro sa ostatkom ekipe putuje u Nemačku gde će snimiti pojedine scene.

 

Naša srca je osvojio još odavno, a sada se bacio na Holivud: Stefan Kapičić u društvu svetskih faca (FOTO)

Zanimljivo je da sam ja rođen u Nemačkoj, u Kelnu, i bio sam u Nemačkoj toliko puta, ali nikada nisam snimao u njoj. Drago mi je što ću moći da se vratim u zemlju u kojoj sam rođen i da u njoj radim. To je još jedan razlog zašto sam toliko uzbuđen zbog ove serije."

foto: Story Arhiva

 

makonda-tracker