iskreno

Kako je dobro videti te opet: Pevač popularne grupe stare Juge priznao da se SKIDAO SA DROGE!

0
Bio je hapšen, nasrnuo je na suprugu, završio je na odvikavanju, a tek sada je progovorio o svojoj zavisnosti.
foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Muzičar i kompozitor čija grupa "Novi fosili" je bila veoma popularna na prostoru bivše Jugoslavije odlučio je da progovori o svojoj borbi sa narkoticima i alkoholom.

foto: Youtube/printscreen

 

Rajko Dujmić se sada zalaže da se zabrane prodaja cigareta i alkohola, a poroka iz prošlosti se odrekao se uz podršku roditelja i porodice.

- Nije mi mrsko da se setim svoje mračne prošlosti. Što je se više prisećam, sve mi je mutnija. Više ni ne znam kako izgleda droga - rekao je muzičar.

Muzičar je imao veoma burnu prošlost: 2005. godine policija ga je uhapsila jer je kod njega pronašla kokain, a 10 godina kasnije nasrnuo je na suprugu Snježanu u alkoholisanom stanju, posle čega je odveden na lečenje od zavisnosti.

 

foto: Youtube Printscreen

- Još pušim cigarete, ali ne i "travu", a to je velika razlika. Znam da ima mnogo ljudi koji su u istoj situaciji u kakvoj sam ja nekad bio. Moj savet je da se ukinu nikotin i alkohol, pa će se tako sprečiti narkomanija i ostale vrste zavisnosti. Apsolutno je moguće osloboditi se zavisnosti uz podršku roditelja i porodice – ističe Dujmić.

 

On je priznao i da prema sebi nije imao milosti.

– To je zbog silne gladi za nežnošću. Probao sam to kompenzovati svime, ali toplinu ne možeš naći van sebe – rekao je on.

Zbog čestih razočarenja krivio je, kako kaže, sebe, a to ga je odvelo u pakao zavisnosti.

 

makonda-tracker