Posle samo dva meseca

Vuk, Vuk? Pravi razlog zašto su Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić stavili tačku na ljubav PUTEM SMS PORUKE

0
Košarkaš Miloš Teodosić nedavno je prekinuo svaki kontakt s glumicom Jelisavetom Orašanin i to zbog njenog bivšeg dečka Vuka Kostića...
foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Miloš Teodosić raskinuo je s Jelisavetom Orašanin posle samo dva meseca, otkriva Kurir. Kako saznajemo, igrač moskovskog CSK sa Orašaninovom je raskinuo putem SMS poruke.

 

Anastasija je definitivno deo njegove prošlosti: Miloš Teodosić u vezi s poznatom srpskom glumicom?!

Vuk je u jednoj emisiji javno priznao da se čuje s Jelisavetom i to je Miloša iznerviralo. Preko poruka ju je napao što mu to nije rekla, već je za njihove tajne razgovore saznao iz medija. Ona mu se pravdala da je za nju veza s Kostićem završena priča, ali to joj nije upalilo kod Teodosića. On smatra da nije u redu da njegova devojka bude u kontaktu s bivšim i zato je odlučio da je najbolje da raskinu", kaže dobro obavešten izvor.

foto: Story press

Ali to nije sve... Košarkaškom asu je zasmetalo i to što su mediji veoma brzo saznali za njihovu vezu.

 

Sa samo 11 godina je sanjao velike snove: Ja sam Miloš Teodosić, je l' treba autogram? (VIDEO)

Pomislio je da je to Jelisavetino maslo i tada su počele nesuglasice u njihovoj vezi. Međutim, ne bi me iznenadilo i da se pomire. Iako se nisu čuli ni videli već desetak dana, poznavajući Miloša, možda se on odljuti i pruži joj još jednu šansu", izvor.

Tim povodom glumica je bila pozvana telefonom.

 

foto: Damir Dervišagić

Jao, bože, jako me zamarate potpuno nepotrebnim stvarima. Evo, imam premijeru 7. aprila, ako vas to zanima. Predstava 'Hotel 88'. Stvarno ne volim da govorim o svom privatnom životu. Glupo je da se ponavljam, ali mislim da ima toliko tuđih privatnih priča interesantnijih od ove.

Jelisaveta Orašanin POSLEDNjI PUT za medije o ljubavnom životu: Vuk i ja nismo zajedno od prošlog leta, nastavili smo dalje

Uvek možemo da razgovaramo o mom radu i predstavama koje igram", rekla je Jelisaveta, dok Miloš nije odgovarao na pozive.

foto: Luka Šarac

Jelisaveta i ja smo prijatelji na prvom mestu, toliko vremena smo proveli zajedno. Oni su slobodni ljudi, ovo je slobodna zemlja. Malo smara da nekome ne odgovara da je to sve OK, mora neko nekog da vređa, da neko nekome preti zato što je preobična priča da je sve OK.

Pominje pretnje i svađe: Evo šta je Vuk Kostić rekao o Jelisavetinoj vezi sa Teodosićem

Ima ljudi koji se ne svađaju, ne prete. Mi se normalno čujemo i sve je OK", rekao je nedavno Vuk Kostić o bivšoj devojci.

foto: Luka Šarac, Saša Pavlić

 

makonda-tracker