često se odaziva pozivima

Bilja Krstić o našoj humanosti: Naše malo nekome je zaista mnogo i potrebno

0
Za koji dan, 30. marta, Bilja će poneti crvenu haljinu zajedno sa drugim poznatim i priznatim damama koje imaju 50 i više godina.
foto: Promo
foto: Promo

Reč je o humanitarnoj modnoj reviji Oboji u crveno svim srcem, reviji najpoznatijih naših modnih kreatora sa ciljem isticanja značaja prevencije bolesti srca.

 

- Često se odazivam humanitarnim pozivima mada ne volim puno da govorim o tome. Ovoga puta ipak želim da skrenem pažnju da je važno da što više razmišljamo o prevenciji, da pazimo na sebe, da se redovno pregledamo, idemo na kontrole i takođe da ishranom ponegujemo sebe. Kada je zdravlje u pitanju često govorim o ishrani i sama svojim primerom savetujem druge. Niko nas ne može sačuvati ako sami ne pazimo na sebe. Možemo paziti i na druge. Nedavno sam skrenula pažnju ,a evo i sada apelujem, da ko god može dobrovoljno da krv jer nikad se ne zna kada će vaš mali napor drugome spasiti život - iskrena je Bilja.

 

Ovih meseci umetnica dosta putuje i vredno radi. Turneja je krenula - Skoplje, Podgorica, Sarajevo, Zagreb, Ljubljana, a uskoro i Pariz.

 

- Mart mesec bio je planiran za dva velika koncerta . U Skoplju i u Podgorici. Bilo je veličanstveno a sale ispunjene do poslednjeg mesta. Divno je znati i svedočiti da prave emocije ne prolaze. Tako ćemo i mi sa zadovoljstvom putovati u zemlje bivše Jugoslavije. U Maju mesecu nas već očekuju Sarajevo Zagreb i Ljubljana - ističe umetnica koja zajedno sa orkestrom Bistrik vredno promoviše novi album Svod i pažljivo bira pesmu za koju će u aprilu snimiti novi spot. U junu mesecu dva puta će pevati u Parizu .

 

U okviru Dana Srbije i srpske kulture, i na festivalu Balkan traffic.

makonda-tracker