dirljvo

Marija iz Žikine dinastije otkrila zbog čega se preselila u London: Majka mi je preminula na ulici, a onda je počeo rat

0
Rialda Kadrić, šarmantna glumica koju smo zavoleli kao Mariju u filmskom serijalu Žikina dinastija, potresla je obožavaoce dirljivom ispovešću.
foto: YouTube/Printscreen
foto: YouTube/Printscreen

Glumica Rialda Kadrić je sredinom sedamdesetih bila na vrhuncu slave, iako je tada imala nepunih 14 godina.

 

Film Lude godine joj je doneo nemerljivu popularnost, ali mnogi nisu znali kroz šta je ona kasnije prolazila. U emisiji Balkanskom ulicom, ispričala je zašto je odlučila da napusti tadašnju Jugoslaviju i ostane u Londonu.

 

Marija iz Žikine dinastije se vratila posle 30 godina: Sada joj je lakše da govori o najintimnijem trenutku koji je zabeležio ovaj kultni film (FOTO)

 

- Bila sam u Londonu na usavršavanju jezika. Tog 16. januara 1991. godine, kada je počeo rat u Zalivu, moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu - rekla je Rialda.

 

foto: Printskrin Tv Prva

- Sedela sam u stanu u Londonu, gledala vesti, slušala o početku rata, kada me je zatekla ta vest. Aerodrom je bio zatvoren i nisam imala načina da se vratim kući.

 

Nenadmašna lepotica, sinonim za damu: Jelena iz Žikine dinastije danas ima 83 godine i još uvek oduzima dah! (FOTO)

 

- Jako sam bila vezana za svoju majku, a pošto nje više nije bilo, a rat i u bivšoj Jugoslaviji širio se celom zemljom, rešila sam da se vratim u London i tamo počnem neki novi život - rekla je Rialda, koja ni nakon svih ovih godina nije prebolela majčinu smrt.

makonda-tracker