selidba u obećanu zemlju

Ana Ivanović: Život na novoj adresi

0
Bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug, fudbaler Bastijan Švajnštajger, odlučili su da napuste Evropu i svoje ljubavno gnezdo sviju u Čikago, gde će slavni sportista nastaviti svoju igračku karijeru.
foto: Reuters, Profimedia
foto: Reuters, Profimedia

Tek što se skućila u svom novom domu u Mančesteru, pred Anom Ivanović (29) već je sledeća selidba. Njen suprug, slavni fudbaler Bastijan Švajnštajger (32) rešio je da napravi novi korak u karijeri i ponovo promeni tim, pa će od sada igrati na drugom kontinentu.

 

Nemački fudbaler pokušao je da uspostavi dobru saradnju sa kolegama i trenerom u engleskom klubu u Mančesteru, gradu u kom je započeo svoj bračni život sa našom bivšom teniserkom. Nije ni slutio da u novom klubu neće sve ići baš najbolje. Srpski zet nije se slagao sa trenerom svog tima Žozeom Murinjom, a nesuglasice su vremenom postajale sve češće i dublje. Bastijan je prestao da igra u prvoj postavi pa je, po odluci Murinja, dobar deo sezone proveo na klupi. Švajnštajger je zbog toga prihvatio ponudu tima Čikago Fajer i odlučio da Amerika bude novo prebivalište za njega i njegovu suprugu Anu. Ona je u decembru prošle godine zvanično okončala tenisku karijeru i odlučila da se posveti drugim aktivnostima, poput svog angažmana u Unicefu, čija je ambasadorka.

 

Kada je reč o selidbi ovog bračnog para i novom profesionalnom angažmanu nemačkog fudbalera, zanimljivo je da je trener novog Bastijanovog kluba srpskog porekla.

 

Kompletan tekst potražite u novom broju magazina Story koji je u prodaji od 24. marta.

 

foto: Story

 

makonda-tracker