ekskluzivno

(VIDEO) TAJNI SASTANAK: Poznata glumica na doručku sa Reginom!

0
Popularne Sarajlije nakon uspešne promocije novog albuma U srcu, koju su upriličili u Zemunu, rešili su da svoju publiku obraduju još jednim novim spotom za pesmu "Vodim te na jedno mjesto".
foto: Promo
foto: Promo

Glavna uloga u ovoj ekranizaciji poverena je sada već prijateljici benda, junakinji serijala Vojna akademija glumici Sofiji Rajović. Atraktivna brineta očarala je momke iz grupe Regina tako da je ova saradnja posledica njihovih obostranih simpatija.

 

Sofija u spotu najviše kadrova deli sa Aleksandrom Čovićem, s kojim je uživala i u romantičnom doručku, naravno sve zbog potreba snimanja spota "Vodim te na jedno mesto."

 

Trudimo se da što kvalitetetnije i zanimljivije predstavimo nove pesme koje smo dugo pripremali za publiku. Odlične reakcije na album U srcu, samo su nam poslužile kao dodatna motivacija da u narednim mesecima neprestano iznenađujemo našu publiku. Saradnja sa Sofijom došla je samo kao logičan sled našeg druženja, ona se odlično snašla u svojoj ulozi, a mi smo pokušali da ukrademo delić glumačkog zanata od nje i nadam se da smo u tome i uspeli", otkriva Aca, koji zajedno sa Davorom Ebnerom i momcima iz Regina jedva čeka premijeru novog spota.

 

makonda-tracker