ljubav o kojoj se priča

Više se ne kriju: Nina i Filip razmenjivali nežnosti u javnosti! (FOTO)

5
Bivša žena Branislava Lečića više ne krije da je ludo zaljubljena u šest godina mlađeg Filipa Krajinovića, s kojim je nedavno obnovila vezu
foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Nina Radulović (31) i njen dečko Filip Krajinović (25) počeli su i javno da se cmaču nakon što su obnovili vezu posle kratke pauze. Paparaco Kurira uhvatio je preksinoć voditeljku u prisnom odnosu s teniserom u jednom restoranu u centru Beograda.

foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Bivša žena Branislava Lečića i njen momak došli su u lokal u 21.30, smestili se za sto u ćošku i poručili salatu i bocu crvenog vina.

 

Prve paparaco fotografije s novim izabranikom: Nina Lečić i Filip Krajinović uslikani dok su izlazili iz beogradskog hotela (FOTO)

 

Kako je vreme prolazilo, boca je postajala sve praznija, a oni sve opušteniji.

 

foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

I više nisu mogli da sakriju emocije, iako je restoran bio pun gostiju! Nina se sve više približavala Filipu i šaputala mu na uvo, a on joj je prstima prolazio kroz kosu i mazio je.

foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

U jednom trenutku Nina je spustila glavu na Filipovo rame i ljubila ga po vratu. Nazdravili su i onda je pao poljubac!

 

 

Ponovo nasmejana: Nina Lečić prvi put u javnosti s drugim muškarcem?

 

Delovali su srećno, zadovoljno i zaljubljeno. Voditeljka i teniser u restoranu su se zadržali dva sata, oko ponoći su ušli u automobil i odvezli se u nama nepoznatom pravcu.

 

 

makonda-tracker