Rada Radenović: Ne ugovaram ljubav

0
Voditeljka Rada Radenović kaže da ne veruje u bračni papir i da ne razmišlja da izgovori sudbonosno da biznismenu Dejanu Miliću kojem je pre dva i po meseca rodila sina Petra
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Dva i po meseca nakon porođaja, voditeljka emisije Vi pitate Radmila Radenović gotovo u potpunosti je povratila svoju vitku devojačku liniju, u čemu joj najviše pomažu svakodnevne slatke obaveze oko sina Petra. Dnevni tempo mlade mame diktiraju prohtevi malenog dečaka koji je pokupio najlepše osobine oba roditelja. Radin izabranik i otac njenog deteta, ugledni crnogorski biznismen Dejan Milić, barem pola sedmice provodi u Beogradu, a ostatak u rodnoj Podgorici gde mu se nalaze sin i ćerka iz prethodnog braka koji je okončao. Upravo njegov slobodnjački status i sin koji je došao na svet krajem zime inspirisali su pojedine domaće medije na priče o navodnoj Radinoj udaji. Ona uživa u majčinstvu, a sve ostale segmente svog privatnog života, stavila je u drugi plan.

- Lepo mi je u ljubavi i uživam sa svojom bebom. Srećna sam i još ne znam kada ču se vratiti na posao - kaže za Story Rada i otkriva kakav stav ima prema instituciji braka.

- Zaista ne planiram udaju. Nemam odnose prema ljubavnim ugovorima. Niti sam ih priželjkivala, niti sam ih ikada sanjala i tako će biti i dalje - ističe Radenovićeva kojoj je majčinstvo promenilo životne prioritete, iako i dalje neizmerno voli svoj posao.

Šarmantna voditeljka je u prošloj sezoni ugostila najpopularnije ličnosti domaćeg javnog života, a njena emisija imala je i zavidno mesto u ukupnom poretku gledanosti prošlogodišnjih televizijskih emisija. Međutim, zbog malenog dečaka koji je 25. februara u osam časova ujutro rođen carskim rezom, gotovo da je i zaboravila na slatki ukus poslovnih uspeha i potpuno se posvetila svom prvom velikom životnom trijumfu zvanom majčinstvo. Lepu brinetu topli dani mame i u prve šetnje sa njenim jedincem, a teritorija koju je za sada u kolicima osvojio dvoipomesečni Petar prostire se u blizini Beogradske arene gde atraktivna voditeljka živi u svom stanu. U moderno opremljenom ambijentu Radinog doma u kojem posebno mesto zauzima Petrov krevetac okružen plavičastim nijansama, voditeljku obilazi porodica i najbliži prijatelji, a svaki dolazak ponosnog tate Dejana u posetu sinu i svojoj nežnijoj polovini podrazumeva i kupovinu nove plišane igračke, kojima je maltene zatrpao sinovljev krevetac. O tome koliko je srećan u ljubavi sa Radom, a i zbog rođenja sina, Dejan je nedavno ekskluzivno govorio za Story.

- U Podgorici živim i tu ću i ostati jer imam sina od dvanaest i ćerku od sedam godina i jedino mi je zbog njih problem što se u novinama piše svašta, pa i to da sam Radi kupio stan, što nije tačno. Rada i ja smo zajedno i presrećni smo zbog Petrovog rođenja. Naša ljubav odlično funkcioniše na daljinu, a kada je o sinu reč, nisam baš vešt u proceni na koga više liči - samo sa Story otkrio je Dejan koji svakim svojim potezom čini da se lepa Rada oseća zaštićenom, voljenom i ušuškanom u njihovoj fatalnoj emotivnoj vezi koju su započeli pre gotovo dve godine nakon upoznavanja na Adi Bojani gde oboje često letuju.

Nikola Rumenić

makonda-tracker