ne plašis se kako će javnost reagovati

Zbog ove odluke će joj mnogi zameriti ali ona se ne kaje: Ana Kokić priznala šta je odlučila povodom...(FOTO)

0
Pop pevačica Ana Kokić već nekoliko godina unazad uspešno izbegava da odgovara na pitanja o svom braku s vaterpolistom Nikolom Rađenom
foto: Zorana Jeftić
foto: Zorana Jeftić

Privatnost čuva za sebe, a poslovne uspehe uvek ističe u prvi plan, kao i mnogobrojne nastupe kako u zemlji tako i inostranstvu.

Smatram da priča koja je ispričana već mnogo puta nema smisla da se ponavlja. Meni je dosadilo da pričam jedno te isto, a verujem i ljudima koji to slušaju. Mogu da vam kažem da je Rumunija super i da se uvek odmorim kao čovek - kaže Ana za „Blic puls”, i otkriva nam da uprkos spekulacijama da napušta muzičku scenu zbog dizajniranja cipela, ona ne odustaje od muzike.

Ne menjam profesiju. Ja samo tako malo volim da se mešam u neke druge stvari. Dobila sam jako lepu ponudu da uradim jednu mini-liniju cipela, i jako mi se dopalo. Volim obuću, pa sam pristala da napravim sebi cipelu koja će biti lepa i udobna jer sam stalno na nogama - kaže Ana, koja na naše pitanje da li se plaši da će joj srpski dizajneri zameriti što se meša u njihov posao, kaže:

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on

 

Nisu joj potrebne kratke suknje i dekolte: Ana Kokić je ovim izdanjem zapalila društvene mreže! (FOTO) 

 

Verovatno će biti onih koji će mi zameriti, ali šta da radim. To je prilika koju je šteta propustiti. Ja nikome ne uzimam hleb, niti planiram da se bavim time i da ostavim muziku. Spojila sam lepo i korisno - kaže atraktivna pevačica, koja je oduvek bila žrtva predrasuda.

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on

Ja se ne borim s predrasudama. Nisam neko ko ima predrasude o drugima, jer ih o meni imaju celog života. Iskrena da budem, ne pridajem značaj tome - kaže Ana.

 

makonda-tracker