Danilo Ikodinović: Neka me svi ostave na miru

2
Nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović ne skriva ogorčenje zbog pokušaja javnosti da se na svaki način dokopa neke senzacionalističke priče iz njegovog života i braka sa pevačicom Natašom Bekvalac
foto: Marko Todorović
foto: Marko Todorović

Odnos slavnih supružnika, lepe pevačice Nataše Bekvalac i zlatnog momka srpskog vaterpola Danila - Dače Ikodinovića, u poslednje vreme najviše interesuje širi auditorijum, čiji svaki segment života je od samog početka njihove ljubavi pod budnim okom javnosti.

Otkako su se upoznali krenula je prava hajka na poznati dvojac, od toga da li će se i kada venčati, preko rođenja deteta, nesreće koja ih je zadesila, navodnog razvoda... te je tako i poslednjih nedelja aktuelna priča o tome ko će i na koji način u budućnosti finansirati Danilove skupe operacije u Parizu neophodne za oporavak desne ruke čuvenog sportiste koji je u dresu reprezentacije svojoj naciji doneo mnogo sreće.

Naime, pre mesec dana Ikodinović se vratio iz Francuske gde je podvrgnut još jednoj hirurškoj intervenciji, a troškove je snosio sam, pošto je Vaterpolo savez Srbije obelodanio kako više ne može da mu pomaže novčano jer je ta institucija, kako su naveli, u lošoj finansijskoj situaciji i da će, čim dođu bolji dani, nastaviti da ulažu u Danilov oporavak. 

- Ne bih želeo na tu temu ništa da komentarišem jer su to moje lične stvari - kaže Ikodinović za Story i nastavlja:

- Svi koji pišu razne tekstove nastupaju uglavnom dobronamerno smatrajući da mi pomaže sve ono što objavljuju. Ali ja bih istinski bio najsrećniji kada više niko zaista ništa ne bi pisao. S druge strane, o mojoj ženi ima toliko lepih stvari da se kaže, a svi uglavnom iznose nekakve gluposti i laži - rekao je Dača, ne skrivajući ogorčenost zbog neobjašnjive želje drugih da negativno komentarišu njihovu intimu i tako pokušaju da im naruše mir.

- Voleo bih da moju familiju i mene ostave na miru i da više niko ništa ne spekuliše. U suprotnom, neka rade šta hoće i neka izmišljaju, ali neka me ne zovu za komentare. Zaista sam umoran od svih tih gluposti s kojima se već dugo nosimo i želim da živimo u sreći i zadovoljstvu jer toga svakako imamo dovoljno  - kratko je rekao Dača za magazin Story.

Moni Marković

makonda-tracker