oduševio

Moćnim glasom pokorio je London: Evo zbog čega ceo svet govori o koncertu Željka Joksimovića! (FOTO)

0
Jedan od naših najpopularnijih muzičara, Željko Joksimović, održao je u subotu uveče koncert u Londonu, u "Troxy hall", na kom je priredio veče za pamćenje.
foto: Promo
foto: Promo

Dvorana u kojoj su pre Joksimovića nastupale mnoge svetske zvezde bila je puna, uprkos činjenici da u prestonici Velike Britanije vlada oprez prilikom organizovanja događaja sa velikim brojem ljudi, usled napada koji se nedavno dogodio.

 

foto: Promo

 

Od prve pesme, pa do bisa vladala je odlična atmosfera u "Troksiju", a publika je u glas pevala Željkove pesme sa poslednjeg albuma, kao što su "Nerado", "Zvezda", "Olovni vojnik", "Isto je", "Dama", ali i starije hitove, poput "Varnice", "Drska ženo plava" i druge.

 

foto: Promo

 

Koncertu je prisustvovao veliki broj naših ljudi koji žive i rade u Londonu i okolnim gradovima, ali su tu bili i Britanci, kojima se dopada ova muzika.

 

foto: Promo

Zadovoljan sam što je publika pevala sve pesme u glas, što su uživali od prvih taktova. Bila je odlična atmosfera i verujem da smo zajedno priredili noć za pamćenje. Hvala svima na odličnoj energiji, bilo je divno nastupati u Londonu", rekao je Željko.

 

foto: Promo

 

Joksimović je već dan kasnije imao nastup u Dortmundu, gde je takođe priredio odličnu svirku.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker