bol ne jenjava

Ognjen Amidžić se još uvek nije pomirio s Marinkovim odlaskom: Nemam osećaj da ga više nikad neću videti, sve je isto kao tada...

1
Jedan od najharizmatičnijih domaćih glumaca napustio je ovaj svet na današnji dan, a njegovi prijatelji i dalje ne mogu da prihvate činjenicu da on više nije s nama.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Saznanje da se teško razboleo od raka pankreasa u 37. godini života najteže su podneli njegovi najbliži, a jeza i neverica prožele su celu zemlju.

 

Porodica Marinka Madžgalja: Kako živeti bez tvog osmeha?

 

Madžgalj se borio kao lav do samog kraja. Nažalost, posle duge i teške borbe, bolest ga je savladala, a Marinko je preminuo 26. marta prošle godine, a od šoka se ni dan-danas niko nije oporavio.

 

Voditelj Ognjen Amidžić, Madžgaljev najbolji prijatelj, s kojim je godinama bio nerazdvojan, svakako je jedan od njih. Za njega je vreme, kaže, onog trenutka stalo.

 

foto: Damir Dervišagić

- Osećam se apsolutno isto kao i tada. Niti se išta promenilo, niti će se promeniti. U tom smislu nemam pojam o vremenu. Meni je jednostavno neverovatno da njega nema, tako da je, što se mene tiče, taj osećaj večan. Nemam osećaj da ga više nikad neću videti. Isto kao što ga nisam imao ni kad se sve to desilo. I tu se nije promenilo, ništa... ni za godinu dana, niti će se ikada promeniti - iskren je Ognjen Amidžić.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker