upoznajte siju

Malo fanova zna kako ona zapravo izgleda: Retke fotografije jedne od najpopularnijih pevačica na svetu!

0
Iako njene pesme obaraju rekorde na Jutjubu i važi za jednu od najslušanijih izvođačica na planeti, Sijino lice viđamo veoma retko.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ona je autorka hitova Elastic Heart, Chandelier, Cheap Thrills i mnogih drugih, a stoji i iza pesme Diamonds (koju je otpevala Rijana) i brojnih pop hitova.

 

Reperka otkrila da godinama žrtvuje životinje, a potom šokirala rasističkim ispadom: Prave veštice rade prave stvari

 

Sija Furler, australijska pevačica, tekstopisac, kompozitor i muzički producent, definitivno spada u najuspešnije umetnike današnjice. Ipak, malo je njenih obožavalaca koji znaju kako Sija zapravo izgleda - iako se ona muzikom, s velikim uspehom, bavi gotovo celog života.

 

foto: Profimedia

Tokom gostovanja u televizijskim emisijama i nastupima uživo Sija obično nosi perike kojima prekriva lice, a već godinama se ne pojavljuje u svojim spotovima. Kako je jednom prilikom istakla, u vreme kada je objavljivala svoj peti studijski album postala je veoma slavna, što joj nije prijalo.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

foto: Profimedia

Zbog toga koliko je postala popularna, pevačica koja se borila sa zavisnošću od narkotika i alkohola, depresijom i bipolarnim poremećajem, razmišljala je čak i da prekine karijeru.

 

Evo kako izgledaju i ponašaju se dame u 21. veku: Popularna pevačica proglašena za Damu 2016. godine (FOTO)

 

Tako je došla na sjajnu ideju - da prekriva lice prilikom pojavljivanja u javnosti i tako sačuva makar delić intime. To joj je svakako dalo autentičan izraz u nastupu i omogućilo da se malo slobodnije kreće.

 

Nije, međutim, tajna kako Sija zapravo izgleda - iza nje je dugogodišnja i veoma uspešna karijera, a nije ni malo paparaca koji je fotografišu širom sveta. Ipak, njene fotografije su veoma retke, pa su njeni obožavaoci oduševljeni svaki put kad dobiju priliku da vide smešak koji stoji iza njene inspiracije.

 

 

Ovo su neke od tih fotografija...

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

makonda-tracker