smela i prelepa

Mirka Federer, mama i dama BEZ KOMPLEKSA: Ovako ZAPRAVO izgleda telo žene koja je rodila četvoro dece (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

pl hirurg

25-03-2017 15:17h
Mogu da primetim da ima vrlo lepe grudi!

25-03-2017 23:00h
To sto ima cetvoro dece ne bi trebalo da je sprecava da vodi racuna o sebi! Svakako to sebi moze da priusti, u svakom pogledu!

Leca

25-03-2017 23:15h
Super zena!!! Njen izgled, njena stvar.

VUK

26-03-2017 09:16h
Izgleda užasno . Zapušteno, kao neko ko samo ždere i leži. Deca nisu opravdanje. Da nema sluškinja koje se njima bave imala bi manju stomačinu. ima 33godine!! Ovo je nezdravo. Imaće i zdravstvenih problema u budućnosti. Neodgovorno i prema deci i prema mužu. Loš karakter.

Milica

26-03-2017 19:58h
Izgleda mi kao zadovoljna zena.

mandrak

27-03-2017 02:38h
Izgleda kao milijardu dolara,podrska i navijac svoga supruga u svakom minutu,normalna zena koja cvrsto stoji na zemlji majka.Zar mislite da ona ne vodi racuna o sebi? Zdrava zena neopterecena modnim trendovima ,sigurno bi mogla da hoce za mesec dana da dotera liniju a, zasto bi to radila kad pored sebe ima coveka koji je voli i kome to nije ni vazno!

marina

27-03-2017 11:18h
ma svaka cast.ima prioritete u zivotu-brak i porodica,sto je retkost.Meni izgleda fino.Istezanje malterisanje pumpanje ona to prepusta drugima, iskompleksiranim idiotima
koji se boje pogledat sebe u ogledalu.sreca je nesto drugo zdrav brak i srecna i zdrava porodica ai hvala bogu finansiski su ok sto je jako bitan faktor.

Snežana R.

15-06-2017 08:44h
Odabir kupaćeg kostima nije dobar, što utiče na njen izgled. Inače ženi ništa ne fali.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: