seks simbol

Heroina tragične sudbine: Tužni detalji Merilinkinog života!

0
Pored tolike slave, nedostajalo joj je ono najvažnije...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Merilin Monro, heroina tragične sudbine, simbol je zlatnog doba Holivuda. Mada je njen glumački talenat uvek bio diskutabilan, ona je i dalje žena iz snova mnogih muškaraca, idol lepote mnogim ženama...

 

Drzak i skandalozan potez kojim je ušla u legendu: Evo kako je Merilin Monro uspela da ostavi Elizabet Tejlor u svojoj senci ZAUVEK

 

Ipak, ova lista njenih citata pokazuje da je zanosna Merlinka bila daleko od "glupe plavuše" koja je našla sreću u svetskoj slavi.

 

foto: Profimedia

Prenosimo vam njene citate koji otkrivaju koliko je zapravo bila nesrećna u svemu tome i koliko joj je nedostajala prava ljubav:

Niko mi nikada nije rekao da sam lepa dok sam bila devojčica. Svim devojčicama treba reći da su lepe, čak i ako nisu."

Uteha u najtežim trenucima: Pročitajte pismo koje je Marlon Brando poslao Merilin Monro pre njene tragične smrti

Vrlo često je dovoljno samo biti pored nekoga. Nije potreban dodir. Čak ni razgovor. Dovoljan je samo osećaj koji prolazi između vas dvoje. Vi znate da niste sami.

Holivud je mesto gde će vam platiti 1000 dolara za poljubac i pedeset centi za dušu."

Istina je da nikad nisam zavaravala nikoga. Ja sam im samo dozvoljavala da se zavaraju sami. Nije im bilo bitno ko sam i šta sam. Umesto toga, stvarali su lik za mene. Nisam želela da se raspravljam sa njima. Oni su očigledno voleli nekoga ko nisam bila ja."

Karijera je prekrasna, ali ne možete se sklupčati uz nju u hladnim noćima."

makonda-tracker