Jednogodišnji pomen obaviće se u nedelju

Neutešna porodica Marinka Madžgalja: Roditelji preminulog glumca zbog unuke nisu se vratili u Kotor, ona im jedina izmami osmeh na lice...

1
Kako bi joj pomogla da lakše prebrodi gubitak sina, Dubravka Mijatović ćerkicu Saru svakodnevno odvodi kod bake...
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Majka Marinka Madžgalja Mirjana ni godinu dana posle njegove smrti ne može da se pomiri s činjenicom da joj je sin preminuo, piše Kurir.

 

foto: Aleksandar Jovanović

Glumčeva bivša supruga Dubravka Mijatović skoro svakodnevno vodi osmogodišnju ćerku Saru kod bake kako bi joj pomogla da lakše prebrodi gubitak sina.

 

Drugarstvo je ispuniti želju: Andrija Milošević otkrio šta je bilo poslednje što mi je Marinko Madžgalj tražio (FOTO)

Šta god da kažem, stojim i dalje pri tome što sam rekao i posle njegove smrti. Ovo je dokaz kako vreme brzo prolazi, a meni će uvek biti nemoguće da to prihvatim kao činjenicu. Jednostavno ću živeti s tim tako do kraja života", Ognjen Amidžić.

Marinkova mama jedino u svojoj unuci pronalazi utehu, pa uz nju pokušava ponovo da se nasmeje, iako joj se srce cepa od tuge.

Marinkovoj majci Mirjani i ocu Velizaru život više nije isti. Mnogo pate i ne prođe dan a da ne zaplaču. Pogotovo u razgovorima, u kojima je njihov sin često prisutan. Da im nema ćerke Ljubice i unuke Sare, njihov život ne bi imao nikakvog smisla.

 

U ovim trenucima najveća radost im je glumčeva ćerkica. Jedino ona uspe da im, bar malo, izmami osmeh na lice. U njoj vide Marinka i to im je najveća sreća. Zbog toga su i ostali u Beogradu, nisu se vraćali u rodni Kotor", otkriva izvor i dodaje:

foto: Tanjug / Kurir

Dubravki takođe nije lako, ona teši i Marinkove roditelje, ali i Saru, koja je rano ostala bez oca. Mirjana s unukom provodi mnogo vremena, ona joj je jedini lek. I Marinko je najviše voleo kad je porodica na okupu", završava izvor.

Marinko Madžgalj preminuo je 26. marta prošle godine, u 37. godini. Godinu dana ranije dijagnostikovan je rak pankreasa, zbog čega je hitno operisan. Nažalost, nije uspeo da se izbori s opakom bolešću. Sahranjen je na Bežanijskom groblju.

 

foto: Luka Šarac

Ostala je užasna praznina. Ja sam jedan od poslednjih koji ga je video. U julu smo Leka i ja bili u Banjaluci i tada smo pročitali da je operisan. Odmah smo ga pozvali i saznali da situacija nije naivna. Bili smo šokirani", Irfan Mensur.

Snimak zbog kojeg ćete se naježiti i pustiti suzu: Sloboda Mićalović zapevala u čast pokojnom Marinku Madžgalju (VIDEO)

 

Jednogodišnji pomen Marinku Madžgalju obaviće se u nedelju, u prepodnevnim satima, na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

Nedostaješ u srcima, na scenama, u dušama... Nedostaje tako divno tvoje kreativno ludilo. Majstore, majstore...", Marko Živić.

Porodica, prijatelji i kolege okupiće se kod glumčeve večne kuće kako bi mu odali počast i zapalili sveće. Svi oni i dalje teško mire sa tim da su ga izgubili.

 

makonda-tracker