Sintija Nikson: Volim što sam sa muškaračom

U intervjuu za američki magazin Advocate, glumica Sintija Nikson otvoreno je ispričala koliko joj se dopada to što je njena partnerka Kristina Marinoni muškobanjasta
0
1 / 4 Foto: Advocate.com

Glumica koja je otelotvorila lik Mirande Hobs u blokbaster seriji decenije Seks i grad, Sintija Nikson, zapanjila je javnost 2003. godine kada se razišla od svog supruga i objavila da je lezbejka i ludo zaljubljena u Kristinu Marinoni.

- Nije da sam naprasno promenila svoje seksualno opredeljenje. Čitavog života bila sam sa muškarcima i nisam se nikada zaljubljivala u žene. Međutim, u trenutku kada sam to doživela, shvatila sam da uopšte nije tako čudno kao što se čini. Ja sam samo žena, koja je zaljubljena u drugu ženu – izjavila je svojevremeno Sintija.

Vremenom, Sintija i Kristina počinju da žive zajedno sa glumičinom decom, a u aprilu prošle godine su obznanile i veridbu.

- Moje seksualno opredeljenje nije nešto što je dugo ležalo skriveno i samo čekalo priliku da se ispolji. Više sam to doživela kao Ne mogu da poreknem svoja osećanja prema ovoj osobi. Kako da dozvolim da mi izmakne? - izjavila je Sintija u najnovijem broju magazina Advocate.

- Ona je naprosto oniži muškarac sa grudima. Dobar deo razloga zbog kojih mi je toliko draga, predstavlja upravo to što je muškobanjasta. Ne mogu da kažem da sam se u nju zaljubila na polno neutralan način. Njen seksepil predstavlja veći deo onoga zbog čega je volim, ali to je nešto što izvire iz samog njenog bića. Na prvu loptu deluje da sam ja ženstvenija u našoj vezi, ali oni koji nas bolje poznaju znaju da je u stvari suprotno – rekla je čuvena glumica, koju 27. maja čeka svetska premijera novog nastavka filma sada već kultne franšize.

Vera Rakić

makonda-tracker