nema problem sa njom

Volim kada mogu da oprostim ljudima: Dragana Mirković progovorila o navodnom sukobu sa Sekom Aleksić

0
Dragana Mirković je ponovo pričala o navodnom sukobu sa koleginicom Seom Aleksić koji traje 7 godina...
foto: Promo
foto: Promo

 

Naime, Seka Aleksić bi trebalo da bude  novi član žirija "Pinkovih zvezda", u kojem od ove sezone sedi i Dragana, pa je pitanje kako će se one slagati u emisiji.

Znam da Seka treba da se pojavi u "Pinkovim zvezdama", ali nemam problem sa tim. Izuzetno poštujem i volim ljude, bez obzira na to da li su oni to zavredili ili ne. Svaki živ čovek vredan je mog poštovanja i uvek ću se tako ponašati. Ja sam Seki javno čestitala rođenje deteta jer to je najdivnija stvar na svetu. Uvek ću se radovati kada neko dobije dete, bez obzira na to da li mi je to prijatelj, neprijatelj na neki način ili bilo ko drugi. To je bio divan povod i nisam mogla da prećutim. Ja sam uradila ono što je bilo do mene, a pored mene može svako da sedne bilo gde, nevezano za studio i takmičenje - otvoreno priča Dragana.

Dugo se pričalo da su u svađi, a jedan telefonski razgovor je otklonio sve sumnje: Dragana Mirković prvi put o sukobu sa Sekom Aleksić

 

Volim kada mogu da oprostim. Svi smo mi ljudi i pogrešimo ponekad. Mnogi od svih koji su se na neki način ogrešili o mene izvinili su se. Radujem se kada mogu da oprostim nekome jer me to oslobađa negativne energije. Mene neprijateljstvo opterećuje i sva ta energija koju mi šalje neko ko me ne naki način ne voli. Kada dođem u sitauaciju da neka osoba želi da joj bude oprošteno, to je divno. To nije minus ni meni, ni njoj, jer lišavanje negativne energije stvara radost - govori Dragana, koja je svesna da je zbog te svoje mirne energije i pomirljivog stava dosadana ljudima i medijima.

 

makonda-tracker