neutešna majka

Ne mogu da izdržim ovu bol, ona mi je bila sve: Tuga za Ksenijom Pajčin nikada neće prestati (FOTO)

0
Pevačicina majka Ljubica Kostić juče na ćerkin grob došla sa sestrom, kumom i prijateljima i sve vreme uzdisala i plakala. Ksenijin otac se zbog bolesti nije pojavio
foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović

Juče se navršilo sedam godina od najveće tragedije na srpskoj estradi. Tog 16. marta 2010. pevačicu Kseniju Pajčin ubio je njen dečko, maneken Filip Kapisoda, a onda izvršio samoubistvo

 

Ksenijina neutešna majka Ljubica Kostić juče je izašla na groblje kako bi ćerki odala sedmogodišnji pomen. Sa suzama u očima, u pratnji sestre i tri drugarice, prišla je večnoj kući svoje jedinice, pomazila njenu sliku i duboko uzdahnula.

 

foto: Dado Đilas


Lepota se u porodici Pajčin podrazumeva: Sestru pokojne Ksenije već smo upoznali, a pred njom je velika karijera (FOTO) 

 

 

Na ploču je položila korpu sa Ksenijinim omiljenim cvećem - belim orhidejama i ružama. Upalila je sveću, a onda je maramicom obrisala suze. Njen bol je večan, nikada neće proći, i kako su nam ispričali njeni prijatelji, do kraja života se neće pomiriti s tim da njene Ksenije više nema.


Ne mogu da izdržim ovaj bol. Ona mi je bila sve - tiho je izgovorila Ljubica i zapalila cigaretu, koju je potom spustila na ćerkin grob.

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker