DECENIJSKA BORBA ZA POTOMSTVO

Nataša Jeremić: Srećna sam, ali volela bih da imamo bebu

0
Voditeljka Nataša Jeremić govori o odnosu sa suprugom Vukom Jeremićem, ljubavi i trzavicama u braku, osvrće se na četvorogodišnji život u Americi i ističe da joj je velika želja da postane majka
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Ako je suditi na osnovu istraživanja brojnih agencija koje se bave statistikama, Nataša Jeremić (44) važi za jedno od najomiljenijih televizijskih lica. Uvek vedra, ali s dozom strogosti, skoro svakodnevno obaveštavala je gledaoce u centralnom informativnom formatu na Javnom servisu kakve su teme obeležile dan.

 

Pre četiri godine odlučila je da fokus prebaci na nešto drugo, javni život u Srbiji zamenila je skoro pa anonimnim u Americi. Zajedno sa suprugom, aktuelnim predsedničkim kandidatom Vukom Jeremićem, preselila se u Njujork, gde je on obavljao funkciju predsednika Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, a ona, na ličnu inicijativu, odlučila da mu pomaže u vezi sa svim onim gde njeno dve decenije dugo novinarsko iskustvo može da doprinese. S druge strane, nastavila je i daleko važniju životnu bitku, onu koja se tiče roditeljstva. U ekskluzivnom intervjuu za Story osvrće se na život u Americi, borbu za potomstvo, veliku ljubav sa suprugom, bračni život i svoje svakodnevne navike.

 

Kompletan intervju i ostale tekstove potražite u jubilarnom šestotom broju magazina Story koji će se u prodaji naći od 17. marta.

 

foto: Luka Šarac

 

makonda-tracker