Ceca Ražnatović prvi put peva u Italiji

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Rim

07-05-2010 20:37h
Sto nije organizovala koncert u Rimu nego u Trstu. Razlog je jasan - zato sto ce u Trstu biti prisutni samo njeni fanovi iz Hrvatske i Slovenije

Marko

09-05-2010 09:51h
Prelepa je bila na dodjeli nagrada vašeg magazina. I nagradu je dobila sasvim opravdano.

Milica

08-05-2010 09:39h
@ Rim, nije ona ništa organizovala, već je dobila poziv kojeg je prihvatila. Tako se rade nastupi u dijaspori.

.

07-05-2010 22:12h
Joj, kraljice naša. Nema Ti ravne. Obožavamo te....

Vesna Haugaard

08-05-2010 18:49h
Svaka cast ! Ceca je boginja,obozavam je...Moze ona da izabere i Rim ako zeli, to nije ni vazno..Ljubim Cecu!

Iskreni FAN

Vesna iz Danske

Kris

08-05-2010 20:59h
Rim-Kao prvo: Nije bitno dali ce CECA nastupiti u Trstu ili Rimu. Bitno je da je ce odrzati koncert u Italiji po prvi put i to je odlicno za CECU. Doci ce Slovenci i Hrvati da je slusaju i gledaju ali definitvno nece izostati ni Italijani. Kao drugo: Italijani su upoznati srpskom muzikom. Brega nonstop nastupa u Italiji. Sigurno mnogi italijani znaju ko je Ceca jer se takodje u Cecinim pjesmama cuju trube u pozadini kao i u Breginim. Okej ne mora to da znaci ali jeste moguce. Ja sam iz Svedske i mnogi svedjani su culi za CECU i Bregu. Veliki pozdrav za Story!

NEW YORK

14-05-2010 19:22h
CECO, TI SI MOJA SLATKA TAJNA. Toliko si lijepa, toliko si sexipilna, toliko zracis da me zaboli sve po tijelu. Imas Poseban, Predivan, Sexi Glas Kojim Opijas, Zavodis i Zaludjujes MENE I NARAVNO SVE OSTALE. NAJBOLJA I NAJLJEPSA PJEVACICA NA BALKANU SI UPRAVO TI!

daliborka

21-05-2010 13:47h
molim vas dali neko zna kada ce tacno d bude taj koncert u Trstu i kako danabavimo karte jer sam oko 250 km od trsta?

padova

18-09-2010 15:16h
ceco legendo
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: