Prvo putovanje sa tek rođenom bebom

Vladimir i Valentina Stojković: Odveli smo naslednika u Englesku

0
Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković otkriva da su ga zbog prinove u porodici preplavile najlepše emocije i da su on i njegova supruga Valentina sa sinom kome su dali ime Vladan, već nekoliko dana posle porođaja napustili Srbiju
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Nakon što je prošlog leta sa svojom izabranicom Valentinom (25) romantičnim venčanjem u Beogradu ozvaničio njihovu ljubav, golman reprezentacije Srbiji i engleskog kluba Notingem  forest Vladimir Stojković (33) krajem februara dobio je sina. Poznati supružnici obogatili su svoju ljubav rođenjem dečaka kojem su dali ime Vladan. To, na neki način, predstavlja nastavak porodične tradicije u domu Stojkovića, budući da se otac našeg golmana zove Vladeta.

 

Iako je prethodno bilo planirano da se mlada majka porodi u Engleskoj, gde i žive poslednjih meseci, beba je malo poranila pa je naslednik rođen tokom Valentininog boravka u Srbiji, a na svet ga je donela u jednoj privatnoj klinici u Beogradu. U nedelju, 26. februara, u kasnim popodnevnim časovima Vladimir je dobio svog drugog naslednika. Njegovom dolasku najviše se obradovao Stojkovićev sin iz prvog braka Lav, koji je svog mlađeg brata odmah sutradan video u porodilištu. S obzirom na to da je porođaj protekao u najboljem redu, četiri dana kasnije Vladimir je sa suprugom i Vladanom napustio porodilište. Iako se očekivalo da će se u Srbiji zadržati dok beba malo ne ojača, presrećni roditelji imali su druge planove.

 

Ekskluzivne fotografije i intervjue potražite u novom, 599. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 10. marta

 

foto: Andreja Damnjanović

 

makonda-tracker