Proslava prvog rođendana malenog Davida

Katarina Rašić: Sve nas je dirnuo suprugov dolazak (FOTO)

0
Bračni partneri, pevačica Katarina Rašić i košarkaš Aleksandar Rašić obeležili su divan dan svog sina zabavom kojoj su prisustvovali članovi najuže porodice i prijatelji, ali najveću radost slavljeniku priredio je upravo njegov otac svojim neočekivanim prisustvom.
foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Pevačica Katarina Rašić (38) i njen suprug, košarkaš rumunskog Kluža Aleksandar Rašić (32), proteklog vikenda proslavili su prvi rođendan sina Davida. Zabava kojoj su prisustvovali članovi porodice i prijatelji, priređena je u jednoj beogradskoj igraonici.

 

Uz slavljenika, glavna zvezda i najveseliji gost bila je njegova starija sestra Julija (5) koja je uživala u igri sa drugarima. S obzirom na obaveze koje ima u klubu, Aleksandar je prvobitno mislio kako neće uspeti da stigne na Davidov rođendan, međutim, sve do poslednjeg trenutka on je od porodice skrivao iznenađenje koje im je priredio svojim dolaskom, što je izazvalo salve emocija kod svih prisutnih.

 

U razgovoru za Story, Katarina otkriva detalje slavlja.

Ne volimo preterivanje u bilo čemu, pa tako ni u proslavama, pogotovo što su prvi rođendani i krštenja nešto što se slavi u najužem krugu porodice i prijatelja. Saša je tog dana uradio nešto što nas je sve ostavilo bez daha.

 

Budući da on ove sezone igra za KK Kluž u Rumuniji, tog jutra čuli smo se telefonom i ja sam pomislila da je on tamo i da ćemo se videti dan kasnije kad krenem na put sa decom. Bila sam tužna jer sam znala da će njemu biti teško što ne može da bude na slavlju i poljubi decu, međutim, u jednom momentu on se pojavio u igraonici i svi smo bili u šoku.

 

Ne zna se ko je bio srećniji, a tatin iznenadni dolazak definitivno je najlepši poklon sinu za prvi rođendan", priseća se Katarina ovog radosnog trenutka.

Katarina Rašić: Prve slike sina Davida

 

Petogodišnja Julija ozbiljno je prihvatila ulogu starije sestre i pobrinula se da maleni David uživa u svom slavlju.

foto: Privatna arhiva

Julija je bila glavna zvezda na rođendanu. Ona je sve vreme brinula o Davidu, igrala se sa svojim drugaricama, braćom i sestrama, pevala rođendansku pesmu i pokušavala slavljeniku da objasni kako da ugasi svećicu na torti. Poželela je da se uvek vole najviše na svetu!

 

Julija je jedna dobra duša i milo dete puno empatije. Već pokazuje da će u životu prema Davidu uvek biti nežna i brižna. Kad on spava, ona utišava sve nas okolo. Ako plače, ona ga teši i tada je veoma tužna. Biće oni poseban spoj", emotivno komentariše ponosna mama.

Katarina Rašić: David je dobio ime po bratu mog muža

 

Nakon porodičnog slavlja, Rašići su se uputili nazad u Rumuniju, koja je tokom poslednjih meseci njihov novi dom. Sada kada su deca već malo odrasla, pevačica planira da se ponovo posveti karijeri koja je poslednjih godina bila u drugom planu.

foto: Privatna arhiva

Naredna dva meseca biću sa decom u Rumuniji, ali već krajem aprila kreće moja radna sezona sa bendom Party Time i već imamo mnogo zakazanih nastupa tokom proleća i leta. Veoma se radujem što sam se vratila svom poslu i prvoj ljubavi, muzici, pevanju i radu sa bendom", kaže Katarina.

Iako zbog prirode Aleksandrovog posla tokom poslednjih godina nisu imali stalnu adresu boravka, supružnici su uspeli da pronađu najbolja rešenja za porodicu kako bi što više vremena provodili zajedno, ali i da se razdvojenost ne bi odrazila na njihovu bračnu zajednicu u kojoj uživaju već skoro deceniju. Katarina i Aleksandar u braku su od 2007, a kraći prekid napravili su polovinom 2010. godine.

 

Prodoran pogled nežne plavuše: Katarina Rašić otkriva tajne svoje lepote

 

Ipak, razdvojenost u tom periodu uticala je na to da se iskristališu emocije, pa su supružnici odlučili da svojoj ljubavi ipak pruže još jednu šansu, što se ispostavilo kao dobra odluka. Pevačica i košarkaš danas uživaju u bračnoj sreći koja je uveličana rođenjem njihove ćerke Julije i sina Davida.

makonda-tracker