Madona: Dnevnici spašeni licitacije

0
Internet aukcija na kojoj su ponuđeni dnevnici koje je navodno pisala legendarna Madona, prekinuta je u poslednjem trenutku zahvaljujući pevačicinoj bivšoj ličnoj asistentkinji Melisi Krou

Nepoznati muškarac je na sajtu e-bay postavio aukciju kojom nudi, po početnoj ceni od milion dolara, sedamnaest rukom pisanih svezaka čije stranice je sadržajem u vidu dnevnika ispunjavala kraljica popa Madona tokom razdoblja između 1998. i 1992. godine. Ovaj preduzetni prodavac tvrdi da je na slepoj aukciji održanoj pre nekog vremena u Čatsvortu u Kaliforniji, za svega 150 američkih dolara, uz sveske pribavio i druge Madonine lične predmete kao i mnoštvo fotografija, od kojih su neke veoma intimne. Međutim, njegove nade da će licitacijom doći do vrtoglave sume od 2,5 miliona, raspršile su se onog trenutka kada je Madonina nekadašnja glavna asistentkinja Melisa Krou kontaktirala e-bay administratore i, uverivši ih da je ona sama isključivi zakonski vlasnik ponuđenog materijala, prekinula aukciju.

Ovih dana je Melisa, koja je najuže sarađivala s pop ikonom, od sredine osamdesetih do sredine devedestih godina prošlog veka, prinuđena da odlučno demantuje medijske spekulacije o tome kako je upravo ona ponuđač koji stoji iza ove aukcije.

Vera Rakić

makonda-tracker