dramatičan obrt nakon traume

O ovome samo sada još govorim i više neću: Pre potpunog povlačenja iz medija Milica Dabović otkriva sve detalje svog odnosa sa Vukom (FOTO)

0
Nakon velike pometnje koju je izazvao njen dramatični raskida sa Simonom, ali i mračne priče koja je njihov odnos pratila, Milica Dabović je rešila da se povuče iz javnosti. Ipak, pre toga, otkrila je svoje planove, ali i detalje svog odnosa sa Vukom.
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Kako su mediji pomno ispratili njenu priču oko raskida sa Simonom, Milica Dabović je rešila da otkrije svoja osećanja, te je iskreno progovorila o pritisku koji se neprestano vrši nad njom.

 

Milica Dabović KONAČNO objasnila: Simona nisam ranije prijavila, jer...

 

Naime, usled velikih spekulisanja, poznata košarkašica je rešila da otkrije sve detalje svog odnosa sa Vukom, u kome je, kako su mediji preneli, pronašla utehu, ali i novu ljubav. 

 

Ja, Milica Dabović, iskreno .Mediji su najjači, sada znam.

 

Moj život više nije samo moja stvar. Od uspešne sportistkinje izvrtanjem činjenica postadoh i starleta. O mom životu izgleda svi više znaju od mene same. Otuda i ovo pismo. Za medije, za javnost, za moje navijače. Moje okončanje veze sa Simonom preraslo je okvire normalnog onog momenta kada je digao ruku na mene.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker