samokritična

Imala sam stravičnu frizuru i bila sam prenašminkana: Jelena Karleuša ISKRENO o svojim počecima (FOTO)

0
Poznata kao oštri kritičar, Jelena Karleuša se osvrnula i na svoj nekadašnji izgled, ali i na sve poteškoće na koje je naišla u svojoj karijeri.
foto: Dušan Petrović
foto: Dušan Petrović

Poznata po svom stilu ispecifičnom modnom ukusu, Jelena Karleuša priznaje da je dugo vremena radila na svom imidžu, ali i da se na početku svoje karijere dovijala kako bi postigla pravi look. 

 

Zasenila ih je svojim modnim ukusom: 3 odevne kombinacije kojima je Jelena Karleuša osvojila Ameriku (FOTO)

 

Danas uspešna u svom poslu i prava modna inspiraciija, Jelena se prisetila početka karijere i svih poteškoća koje je to vreme nosilo. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

 

foto: Instagram

Kad sam počinjala karijeru, morala sam da se dovijam. Prvi put sam se na televiziji pojavila upravo na RTS-u imala sam ogromnu tremu. Nosila sam sašivenu haljinicu, i to od pozajmljenog srebrnog materijala, jer nisam mogla ni to sebi da priuštim! Vrlo često nisam imala čak ni za čarape", rekla je JK u emisiji „Lice i potpetice“.

Jelena Karleuša o nasilju: Jako sam ljuta na kolege, ne koriste svoj uticaj da utiču na menjanje svesti

 

Iako je vreme u kojem je počinjala svoju karijeru bilo veoma teško, Jelena Karleuša je uvek mogla da računa na podršku svoje majke Divne, a jedan njen gest nikada neće zaboraviti. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Instagram/printscreen

Zaljubila sam se u cipele dizajnera Karla Lagerfelda, za koga do tada nisam ni čula. Mama je videla da mi se dopadaju, pa je krišom otišla da mi ih kupi. Sećam se da je ispisala brdo čekova kako bi me usrećila, jer su cipele koštale kao tri njene plate. Kasnije smo ih otplaćivale i otplaćivale, ali sam se ja na RTS pojavila u najskupljim cipelama", rekla je Karleuša, a na pitanje šta bi sada promenila, odgovorila je:

Jelena Karleuša i Duško Tošić, iza zatvorenih vrata: Jedan od onih trenutaka koji se ne mogu opisati rečima (FOTO)

Imala sam stravičnu frizuru i bila sam prenašminkana za devojčicu od 16 godina. Izgledala sam deset godina starije. Niko me nije doživljavao kao devojčicu jer sam sebe predstavljala kao vamp ženu i mislila sam da ću tako skrenuti pažnju na sebe. Mnogo toga bih sada promenila!

makonda-tracker