planira da poseti srbiju zbog nje

Očaran lepotom: Tajson "odlepio" za Dejanom Živković! (FOTO)

1
Američki model i glumac Tajson Bekford, koga je javnost upoznala zahvaljujući mišićavom telu postao je zvezda i miljenik ženske populacije, a njegove golišave fotke su hit na internetu.
foto: Instagram
foto: Instagram

Tajson važi za jednog od najpoznatijih i najatraktivnijih muških modela u SAD. Glumio je u desetak filmova, učestvovao u rijaliti programima vezanih za modu, a imao je glavnu ulogu u nekoliko muzičkih spotova svetskih zvezda.

On je atraktivnu srpsku lepoticu upoznao nedavno u Majamiju, gde ona živi i radi.

 

foto: Instagram, Ekskluziv, Privatna arhiva

Tajson je sedeo sa svojim agentom gde su ugovarali saradnju vezano za modeling. Za susednim stolom bila je naša lepotica Dejana Živkovic sa prijateljicom i Tajsonu je istog trenutka zapala za oko, pitao svog agenta odmah ko je ona.

 

Dejana Živković otkrila kako provodi slobodno vreme: Ništa ne može da me oraspoloži kao dobra knjiga (FOTO)
 

Da stvar bude bolja, sutradran je organizovana žurka u jednom prestižnom klubu na koju je pozvan Bekford, kao i naša lepotica. Njegovom oduševljenju nije bilo kraja kada je u klubu video atraktivnu Dejanu Zivković. Upućeni tvrde da je on "odlepio" za našom lepoticom te namerava da poseti i Srbiju zbog nje.

 

foto: Instagram, Ekskluziv, Privatna arhiva

Dejana Živković: Samo prazne osobe su pune sebe! (FOTO)

 

Ipak, između njih nema ništa više osim prijateljskog odnosa jer je Dejana odbila njegovo udvaranje, otkrio je izvor koji je upućen u čitavu priču.

 

makonda-tracker