veče za pamćenje

Srpska glumica ponovo u rodnom gradu: Branka Katić okupila kolege i prijatelje u noćnom provodu (FOTO)

1
Jedna od najomiljenijih srpskih umetnica pre nekoliko dana doputovala je u Beograd i nije propustila priliku da se vidi sa svojim najdražim kolegama.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najuspešnijih srpskih glumica Branka Katić (47) odmah po dolasku u Beograd iz Londona okupila je društvo u jednom noćnom klubu i provodila se do zore, piše Kurir.

 

Opuštena i vesela, u stilu prave zvezde, još se s vrata bacila u zagrljaj svojim kolegama i rediteljima, koje godinama nije videla. Branku nisu zaobišle reči hvale, zbog kojih je pocrvenela.

 

Branka Katić: Šarmantna diva sa koje ne možete skinuti pogled na crvenom tepihu!

 

- Alal ti vera! Ne stariš! Ista si kao i pre 10 godina. Dok svi mi iz dana u dan dobijamo bore po licu, ti si se podmladila. Za to je sigurno zaslušan samo tvoj neodoljivi osmeh i ništa više, po tome si jedinstvena - hvalili su glumicu njeni poznanici, kojima se iskreno obradovala.

 

Katićeva je najviše vremena provela sa svojim nekadašnjim profesorom i sadašnjim kolegom Radetom Šerbedžijom. Zajedno su satima uživali u muzici koju je za njih birao glumac, a to veče di-džej, Sergej Trifunović.

 

Pogledajte fotografije koje su tom prilikom nastale.

 

1 / 6 Foto: Aleksandar Jovanović

 

***

U novom broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 3. marta, možete pročitati ekskluzivni intervju i prelepe fotografije srpske glumice Branke Katić. 

 

foto: Franjo Matković

 

makonda-tracker