Nekad i sad

Da li prepoznajete damu sa slike, moćnog glasa i neverovatne energije? Imala sam 12 takozvanih brakova... (FOTO)

0
Generacije je pamte kao vatrenu crvenokosu, a sada, ova pevačica napravila je drastičnu promeni. Ispratila je trend i ofarbala se u sedo, čime je veoma iznenadila sve fanove.
foto: Youtube screenshot
foto: Youtube screenshot

Pevačica Maja Odžaklijevska koja uspešno traje na našoj sceni već 46 godina, ne pojavljuje se mnogo u javnosti, jer kako je rekla - ne može da se uglavi u novi muzički trend, ali je svojim izgledom iznenadila je svoje fanove, piše Kurir. Naime, Maja se ofarbala u sedo, što je veliki trend u poslednje vreme.

 

Nikada ništa nije menjala na telu, a za to ima POSEBAN razlog: Maja Odžaklijevska iskreno o plastičnim operacijama (FOTO)

 

foto: Printscreen

Najvažnije da sam bez obzira na to što nisam prisutna u produktivnom smislu, opet sam kao evergrin ostala da živim u narodu.

 

Mene je to sasvim zadovoljilo budući na tržište koje je preplavljeno nečim što se meni ne dopada i gde ja prosto ne mogu da se uglavim. Trudim se, pravim kompromise, ali to nije bilo dovoljno, očigledno", rekla je Maja.

Zbog svoje duge kose važila je za pravu ikonu seksepila: Evo kako danas izgleda Maja Odžaklijevska (FOTO)

To je muzika koja ne prija mom ukusu, mom vaspitanju, mojim muzičkim merilima", dodala je ona.

foto: Printscreen

Maja nikada nije krila ništa od javnosti.

Imala sam 12 takozvanih brakova. Kako dođe onaj momenat da krene zvocanje ili ponašanje koje mi se ne dopada, ja trpam sve stvari u kese za đubre i kažem stvari su ti ispred. Ćao, doviđenja i novi brak. Moja majka je govorila jedan se otegao drugi se protegao”, rekla je pevačica u emisiji "Magazin in".

foto: Petar Đorđević

Nedavno je i progovorila i o bolesti unuka...

 

Pevačica pričala o bolesti unuka: Mi ne krijemo da naš Luka ima autizam iako je to veoma BOLNO za porodicu(FOTO)

 

Naime, Luka, sin njene ćerke oboleo je od autizma a Maja je skupila hrabrosti da o tome otvoreno priča pred kamerama, apelujući i na ostale roditelje da o takvim stvarima ne ćute nego da se bore za svoju decu.

makonda-tracker