Otkrila

Iva Štrljić: Uvek mi je ta slika bila u glavi kada pomislim na njega... (FOTO)

0
Popularna glumica Iva Štrljić otkrila je čega se najviše plašila kao mala, te konstatovala da to apsolutno nije bilo nešto besmisleno.
foto: Miša Obradović, Luka Šarac
foto: Miša Obradović, Luka Šarac

Iako je danas, kako kaže, plivanje njena najveća ljubav, Iva Štrljić otkriva da je kao mala imala veliki strah od - sidra. Možda zvuči čudno, ali glumica ističe da je mogla i pre da pliva bilo gde, samo dok u blizini nije sidro.

 

Iva Štrljić iskreno o ljubavima i izneverenim očekivanjima: Ne plašim se da ću ostati sama

Bila sam jako, bas jako mala kada sam naučila da plivam. Plivanje je i sada moja ogromna ljubav i najveća strast. Danas naiđem na ovu fotku iz detinjstva i setim se kako sam se kao devojčica plašila samo jedne stvari a to je - sidro! Mogli ste da me ostavite sasvim samu na sred uvale da plivam ali što dalje od nekog sidra!

 

Sećam se da je u slikovnici koju sam volela 'Dvadeset hiljada milja pod morem' bilo nacrtano veliko zastrašujuce sidro na dnu mora i da je meni uvek ta slika bila u glavi kada pomislim na njega.

 

I danas nešto razmišljam o tim životnim, emotivnim usidrenjima i sve mi se nešto čini da to moje sidro nije bilo ni malo bezazleno... nije bilo bez smisla", prokomentarisala je Iva kraj fotografije.

 

makonda-tracker