Sve se odigralo jako brzo

Saobraćajna nesreća promenila je sve: Katarina Grujić umesto sa dečkom, popodne provela u bolnici... Kakvi su rezultati sa skenera?

0
Izvor blizak Katarini Grujić izjavio je da se sve odigralo veoma brzo. Naime, dok je stajala na semaforu, devojka koja je trebalo da stane iza nje išla je većom brzinom i udarila ju je sa zadnje strane, a kako je udarac bio jak, pevalica je udarila glavom u šoferšajbnu...
foto: Instagram
foto: Instagram

U automobil atraktivne pevačice Katarine Grujić pre dva dana udario je drugi automobil dok je stajala na semaforu! Od siline udarca pevačica je udarila glavom u prednje staklo, dok je devojka koja je upravljala drugim vozilom prošla bez povreda.

Katarina je sa prijateljicama bila na ručku, nakon čega je krenula da se nađe sa dečkom Nemanjom Buhom, i umesto da je sa njim uživala u bioskopu, popodne je provela u bolnici.

 

Sve se odigralo jako brzo, dok je stajala na semaforu, devojka koja je trebalo da stane iza nje išla je većom brzinom i udarila ju je sa zadnje strane, a kako je udarac bio jak, Katarina je udarila glavom u šoferšajbnu", priča izvor blizak pevačici.

foto: Damir Dervišagić

Srećom, Kaća nije izgubila svest, ali joj se na glavi stvorio manji hematom. Odmah je pozvala dečka, izašla iz auta i videla da joj je cela zadnja strana automobila slupana.

 

Pošto ju je devojka molila da ne zove policiju, ona se sa njom dogovorila oko nadoknade štete", rekao je izvor.

Bolove više nije mogla da izdrži: Hitno operisana Katarina Grujić (FOTO)

 

Ipak, nije sve bilo tako naivno...

Katarina je imala nesnosne glavobolje, pa je otišla u Urgentni centar, gde je provela nekoliko sati kako bi joj uradili potpunu dijagnostiku i isključili sumnju da ima većih povreda.

 

Kada je dobila rezultate sa skenera, bila je presrećna jer nije bilo nikakvih unutrašnjih povreda glave", rekao je izvor blizak pevačici.

foto: Instagram

Nije bilo ništa strašno, desio se udes, otišla sam kod lekara da vidim da li imam neku povredu i kada sam shvatila da je sve u najboljem redu, bila sam presrećna.

 

Ne brinite i dalje sam lepa i seksi devojka! To je meni najbitnije, da sam zdrava i živa i da nisam imala nekih većih komplikacija", rekla je Katarina.

makonda-tracker