izrevoltirana

Nikolija odgovorila fanovima nakon što su je napali da je loša majka: To što ne kačim slike sa Reom ne znači da ona nije centar mog sveta!

0
Nikolija Jovanović našla se na meti kritika svojih pratilaca na društvenim mrežama, nakon čega je rešila da im javno odgovori i stane na put napadima
foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Naime, pevačica i njen partner Relja Popović pre pet meseci postali su roditelji devojčice, a sada je Nikolija optužena da je nemarna majka.

 

Vredno trenira i sve postiže: Nikolija je super mama koja ima vremena za sve (FOTO)
 

Nakon što je objavila svoju fotografiju na društvenim mrežama, između mnogih pozitivnih našao se i jedan neočekivani komentar.

 

- Blago tebi, ideš, putuješ svuda po svetu, pevaš, dok ti drugi čuva dete i odgaja, ne brineš uopšte, samo napred, karijera je na prvom mestu - napisala je jedna devojka, a njene reči isprovocirale su pevačicu, pa je rešila da joj odgovori.

 

Mnoge mame se ne bi usudile da kažu ovo, ali ne i Nikolija: Depresivne ste jer nakon porođaja imate 45 kilograma viška!

 

- Draga, ja sam na porodičnom odmoru u Atini sa Reljom i svojim detetom!!! Radim vikendom i ostalim danima imam punih 24 sata za svoje dete, dok druge mame rade preko nedelje! To što ne kačim slike online sa Reom ne znači da nije centar mog sveta!!! Ali dobro, navikli ljudi da sude o "knjizi po njenim koricama" - napisala je Nikolija.

 

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on

 

makonda-tracker