Svetlana - Ceca Ražnatović: Nisam našla ono što sam tražila

4
Iako nije naišla na partnera o kakvom mašta, folk zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović veruje kako će joj se prava ljubav desiti sama od sebe i otkriva da uskoro putuje na jednu egzotičnu destinaciju
foto: Miloš Nadaždin
foto: Miloš Nadaždin

Mesec i po dana nakon raskida sa manekenom Vladimirom Cvetkovićem Cveletom, folk diva Svetlana-Ceca Ražnatović blista kao nikada pre, a osmeh koji joj ne silazi s lica, govori da je harizmatična pevačica izašla kao pobednik iz još jedne nezavidne životne situacije. Zgodna i zanosna, graciozno je prošle nedelje u društvu svog prijatelja i stiliste, modnog kreatora Saše Vidića, ušetala u beogradski EXPO centar, gde je u sklopu Fashion Weeka, svojim prisustvom podržala promociju brenda Replay. Pistom je, tom prilikom, u više navrata prošetao i maneken Vladimir Vuksanović, s kojim su joj pojedini mediji prošlog leta pripisivali vezu. Ovih dana, međutim, aktuelizovana je priča da će upravo on biti glavni glumac u njenom novom spotu.

- Tačno je da će Vlada Vuksanović biti u mom spotu. Taj dogovor napravljen je još pre godinu dana i sada je samo došlo do njegove realizacije jer se pesma krčka u studiju – priča Ceca koju nisu uzbudili naslovi u kojima je Vuksanović predstavljan kao njen bivši emotivni partner.

- Vlada i ja smo prijatelji i to prijateljstvo nijednog trenutka nije prekidano. Spot ćemo snimiti na nekoj egzotičnoj destinaciji, ali još nije sigurno gde. Još nisam odlučila hoće li to biti video-klip za novi singl ili ćemo ekranizovati neku staru numeru. Možda je i bolje da to ostane iznenađenje za sve moje fanove do poslednjeg momenta – kaže Ceca za Story i otkriva da li joj je proleće probudilo leptiriće u stomaku.

- Super mi je. Proleće čini da se zaista odlično osećam, a da li sam sama ili je na pomolu nova ljubav, ne želim da otkrivam. Dosta je bilo promocije putem mog emotivnog života – smeje se Ceca i dodaje da je uvek spremna za pravu ljubav, ali da do sada nijedan muškarac nakon Željka Ražnatovića Arkana nije ozbiljno shvatio njene sasvim racionalne kriterijume.

- Očigledno je da do sada nisam našla ono što sam tražila. Možda je tako i bolje jer prava ljubav će mi se sama nametnuti – sigurna je lepa muzička zvezda koju u predstojećem periodu očekuje rad na novom albumu koji svi njeni verni obožavaoci nestrpljivo iščekuju. Takođe, predstoji joj i pojačano angažovanje oko domaćih zadataka svojih mališana Veljka i Anastasije koji krupnim koracima grabe ka novim uspesima u Britanskoj školi koju pohađaju.

Nikola Rumenić

makonda-tracker