Ana Nikolić: Ništa od raskida

0
Uprkos glasinama da se razišla sa dečkom Daliborom Matićem, pevačica Ana Nikolić uživa u svojoj devetomesečnoj romansi i ne obazire se na dušebrižnike
foto: Jure Ravlić
foto: Jure Ravlić

Poput tempirane bombe protekle nedelje odjeknula je informacija da je tridesetjednogodišnja pevačica Ana Nikolić prekinula devetomesečnu romansu sa švajcarskim biznismenom Daliborom Matićem. Kao razlog, mnogi su navodili njihove sve češće svađe, a romantične trenutke kojima je na početku odisala njihova veza, pripisali su prošlosti. Ipak, ispostavilo se da ovakve tvrdnje nisu imale osnova, te da je navodna kriza samo plod nečije bujne mašte, a da njihova romansa plamti istim žarom kao i kada su se upoznali.

- Priče o raskidu nemaju nikakve veze s istinom. Svi koji tako pričaju lažu jer je u Aninom i Daliborovom odnosu sve savršeno. Nedavno smo se vratili iz Ljubljane gde smo svi zajedno boravili, a da su njih dvoje raskinuli, to do toga ne bi došlo. Da su se razišli, sazvao bih konferenciju za novinare i medijima obelodanio takvu informaciju – kaže Anin brat i menadžer Marko Nikolić za magazin Story.

Od kada se pojavila na estradnoj sceni, Ana intrigira medije, publiku, mami uzdahe muške populacije, ali i zavist velikog broja žena, zbog čega je često tema čaršijskih priča. Uprkos tome što su je mnogi spajali s brojnim najpoželjnijim muškarcima današnjice, pevačica je na sve spekulacije stavila tačku krajem septembra protekle godine kada se pojavila na proslavi četvrtog rođendana magazina Story u društvu svog izabranika Dalibora. Upravo iz skladne ljubavne veze atraktivna dama crpe snagu za adekvatno obavljanje svih napornih obaveza, a njena snažnija polovina ne štedi energiju kako bi svaki njen hir pretočio u realnost.

- Dalibor me je osvojio svojom pažnjom, iskrenošću, ali i time što sam njegov centar sveta. S obzirom na to da je on moj izbor, naravno da ga krase osobine koje meni odgovaraju jer u suprotnom ne bih bila s njim – objasnila je Ana pre nekoliko meseci, a tada je objasnila i kako u budućnosti planira da svoju energiju usmeri prvenstveno na posao.

- Trenutno sam usredsređena na karijeru, a kada je brak u pitanju, moja teza kojom se rukovodim glasi: Jednom i za čitav život!

Moni Marković

makonda-tracker