Emina Jahović: Još jedan medeni mesec

0
Supružnici Emina Jahović-Sandal i Mustafa Sandal proveli su nezaboravna četiri dana u Milanu gde su kupovali nameštaj za svoj ekskluzivni dom na obali Bosfora u koji će se useliti početkom maja
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Jedan od najekskluzivnijih hotela grada Milana Four Seasons, četiri dana bio je baza naše atraktivne pevačice Emine Jahović i njenog supruga, turske pop zvezde Mustafe Sandala. Poznati supružnici na ovaj kratak put nisu vodili sina Jamana kojeg su u Istanbulu čuvale Mustafina mama i dadilja. Emina i njen dragi provodili su se u najprestižnijim restoranima, a danju su uživali u dugim šetnjama gradom koji je u njima iznova probudio najtananije emocije.

- Jaman je još mali za duga i uzbudljiva putovanja - kaže lepa Novopazarka koja je na poziv vlasnika najpoznatijih firmi nameštaja u Italiji, Bakster i Living Divani, u tamošnjoj prestonici mode posetila poznati sajam nameštaja u sajamskoj hali Rho Pero i tamo izabrala neke komade za svoj novi dom na Bosforu.

- Bila mi je velika čast da na poziv prijatelja posetim Milano i spojim lepo i korisno. Finalizovala sam kupovinu nameštaja za novi dom, obilazila tržne centre sa Mustafom, ali i dogovorila neke važne poslovne angažmane. U novu kuću uselićemo se najkasnije za mesec dana, a kompletan enterijer, uz malu pomoć arhitekte, osmislila sam ja, kaže Emina koja će se uskoro pojaviti na jednom prestižnom italijanskom muzičkom festivalu.

- Drago mi je da moj muzički talenat prepoznaju i ljudi van Balkana. Radujem se što će moju muziku čuti publika u Italiji - ističe pevačica čiji suprug trenutno pušta bradu jer ga nakon useljenja u novi dom očekuje put u Njujork gde će snimati blokbaster u tursko-američkoj produkciji. Ovih dana, međutim, turske medije preplavile su i fotografije Emininog muža nastale dok je skakao padobranom. Tim povodom Mustafa je sa turskim medijima podelio uzbuđenje rekavši da njegove podvige u vazduhu Emina gleda samo na DVD-ju.

- Nakon leta od četrdeset sekundi moj instruktor je otvorio padobran. Ne mogu da opišem adrenalinski naboj u tim trenucima dok sam padao bez otvorenog padobrana - rekao je Sandal čija se voljena vremenom navikla na njegove uzbudljive avanture.

- Nije reč o snimanju spota već o Mustafinom adrenalinskom poduhvatu. Sve što u životu radi ekstremno je, a tako je i sa skakanjem padobranom,  uz osmeh kaže Emina kojoj je put u Milano bio poput novog medenog meseca budući da su se ona i Mustafa ponovo prisetili perioda svog zabavljanja. U međuvremenu Emina niže svoje muzičke uspehe, pa ovih dana putuje u bugarsku prestonicu jer je u više kategorija nagrađena na manifestaciji Balkan Music Awards koja će se održati 16. maja u Sofiji.

Nikola Rumenić

makonda-tracker