iznenadio odgovorom

Milan Stanković: Još ne želim brak, ali tata mogu da budem sutra

0
Pevač je u jednoj emisiji rešio da otkrije šta misli o koleginici i bivšoj devojci, ali i jedan zanimljiv detalj iz svog privatnog života.
foto: Story Arhiva
foto: Story Arhiva

Milan Stanković trenutno radi punom parom, pa je rekao da devojka koja mu se pojavila u spotu, zapravo je samo glumica i nisu u ljubavnoj vezi.

 

Rada Manojlović o spekulacijama da je veza s Milanom bila marketinški trik: Ne mogu to da komentarišem jer sam sada srećna

 

Odabrali smo devojku koja mi odgovara po senzibilitetu i mogli smo da se ponašamo onako kako treba. Spot je uspeo. Da smo našli samo neke lepe statistkinje, ne bi bio ovako dobar", rekao je Milan.

foto: Damir Dervišagić

Na pitanja o Radi Manojlović nije imao dugačak odgovor, osim što kaže da mu nije jasno zašto se posle toliko godina i dalje priča o tome.

 

Rizikovao je i objavio fotografiju koja je mogla da ga košta ljubavi fanova: Milan Stanković u izdanju u kojem ga mnogi nisu videli

 

Na pitanje da li će uskoro stati na ludi kamen i ostvariti se u ulozi roditelja, Milan je iznenadio sve.

 

Još uvek ne brak, a tata mogu da budem sutra. Pitanje je samo moje zrelosti da obezbedim to dete, jer sam ja još uvek taj koji se igra", izjavio je Stanković za emisiju "Premijera".

makonda-tracker