Milan Marić Švaba: Naša ljubav ne poznaje granice

4
Iako su se dopali jedno drugom još tokom učešća u rijaliti šou-programu VIP Veliki brat, glumac Milan Marić Švaba i manekenka Tamara Simić snažna osećanja učvrstili su tokom poslednjih mesec i po dana
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Dvadesetosmogodišnji glumac i pobednik ovogodišnjeg rijaliti serijala VIP Veliki brat, Milan Marić Švaba, pre mesec i po dana otpočeo je romansu sa dve godine mlađom manekenkom Tamarom Simić, koju je upoznao u popularnoj kući na Košutnjaku. Ljubav među njima rodila se samo nekoliko dana nakon okončanog šou-programa tokom jednog zajedničkog televizijskog gostovanja. Ipak, oboje kažu kako su se prve strasne iskrice desile još tokom Velikog brata, ali da nikome od ostalih ukućana nisu dozvolili da to primete.

- Osetio sam emocije i tokom rijalitija, kao i pozitivne signale sa Tamarine strane. Po izlasku iz kuće otišli smo zajedno na jedan intervju, nakon čega smo dugo razgovarali i ja sam je pozvao da odemo na kafu. Sledećeg vikenda Tamara je ponovo došla u Beograd, a iako nisam želeo da budem navalentan, tada se rodila naša ljubav – priča Milan koji za svoju dragu kaže da je potpuno savršena. S obzirom na to da Milan živi u Beogradu, a da se Tamarin dom nalazi u Bijeljini, prepreku od nekoliko stotina kilometara lako su prevazišli.

-  Nimalo mi nije naporno da putujem do Beograda kako bih se videla sa Milanom. Sve svoje slobodno vreme koristim da budemo zajedno. Uskoro treba da otputujem u Istanbul zbog posla, a teško mi je što ću Milana ostaviti na dva meseca, iako sam sigurna da će dolaziti da me poseti – iskreno ističe Tamara koja, kao i njen momak, smatra da im je celodnevno druženje u kući omogućilo da međusobno upoznaju sve vrline i mane, što im je pomoglo da shvate kako su kao stvoreni jedno za drugo. Iako je Milan nakon pobede u VIP Velikom bratu dobio brojne obožavateljki koje ga svakodnevno opsedaju, Tijana ističe da nema ljubomore u njihovoj vezi.

- Užasavam se ljubomore. Imponuju mi njegove obožavateljke jer nisam od onih devojaka kojima smeta pažnja usmerena ka mom dečku. Drago mi je što i druge devojke žele moju lepšu polovinu (smeh) – priznaje Tamara, dok Milan s osmehom na licu objašnjava kako je u sadašnjoj vezi mnogo zreliji nego ranije.

- Sada sam mnogo zreliji nego ranije. S moje strane postoji  doza ljubomore, ali to je u prirodi svakog čoveka i to osećanje treba kontrolisati. I meni imponuje što se Tamara dopada drugim muškarcima – ističe glumac kojeg veoma raduje to što je dobio nekoliko poziva na kastinge za filmove koji će početi da se snimaju do kraja godine. Upravo u želji da svoj posao stavi na prvo mesto, Milan je, baš kao i njegova draga, u početku insistirao na skrivanju romanse.  

Tajno su se viđali u Beogradu i Bijeljini, ali ubrzo su uvideli kako nema potrebe da divne vesti kriju od svojih najbližih.

- Prvo sam mami Radmili saopštila da sam počela vezu sa Milanom i ona se oduševila jer ga je posmatrala u kući i učinio joj se kao dobar momak. Čim su se složile kockice i kada sam shvatila da naša veza ima budućnost, obavestila sam i svoje prijatelje koji su srećni zbog naše veze – priča manekenka, dok glumac ne krije svoje oduševljenje zbog činjenice da je, po njegovom mišljenju, najlepša devojka odlučila da bude s njim.

- Tamara je dobra devojka i baš zbog toga svi su pozitivno odreagovali kada sam im rekao ko je nova izabranica mog srca. Tata Milorad čak me je pitao zašto nisam pokazao simpatije pre njoj i dok smo bili u Velikom bratu jer ga je pozitivno iznenadila – kaže Milan i ne isključuje mogućnost da Tamaru uskoro odvede pred oltar.

- Zašto da ne! Ali, prerano je o tome sada govoriti – smeje se Marić.

Ksenija Konić

makonda-tracker