pomutio razum ženama

Kejt Midlton ni od Vilijama nije krila da joj se dopada: Zgodni kanadski premijer očarao i Ivanku Tramp i postao vest dana (FOTO)

0
Pre nekoliko meseci, mediji su šokirani preneli da je vojvotkinja od Kembridža flertovala s premijerom Kanade ispred svog supruga, a sada je mnogima jasno i zbog čega.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Trenutak u kojem Ivanka Tramp zavodljivo gleda kanadskog premijera Džastina Trudoa dok je gostovao kod njenog oca u Beloj kući, postala je viralni hit.

 

Ceo svet u šoku: Kejt Midlton pred suprugom flertovala s kanadskim premijerom?! (FOTO)

 

Otkako je ta fotografija preplavila internet, zgodni premijer je pod budnim okom javnosti i sve više se priča o njegovoj manekenskoj građi i lepoti, a sve manje se njegovo ime nalazi među političkim temama.

 

foto: Profimedia

Nakon što su uhvatili Ivankin pogled pun požude, još je jedna Džastinova fotografija postala hit, a prvi ju je primetio glumac i komičar Alek Mapa.

 

Nastavak na sledećoj strani.

Dosta je bilo loših vesti, evo vam fotografija zadnjice Džastina Trudoa. Nema na čemu", napisao je Alek.

 

 

Premijeru je na ovoj fotografiji, što zbog ugla snimanja, što zbog uskog kroja pantalona koje je nosio, zadnjica bila u prvom planu.

 

Ivanka Tramp podelila video koji je oduševio svet: Evo šta moj sin Teodor radi u Beloj kući!

 

Ova fotografija je počela da se širi društvenim mrežama, a žene širom sveta hvale seksepilnu pozadinu kanadskog premijera.

 

foto: AP

Mišićavo telo premijer ima zahvaljujući boksu i jogi koje redovno praktikuje.

 

makonda-tracker