veliki uspeh

Vredno je radio pune dve godine i zaslužio svetsku slavu: I ovaj poznati Srbin je sinoć nagrađen Oskarom!

0
Tokom 89. dodele nagrada Američke akademije filmskih umetnosti, nagrada za vizuelne efekte otišla je timu čiji je član i naš mladi umetnik Đorđe Milašinović.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Knjiga o džungli je definitivno film koji je obeležio 2016. godinu - on je oživeo priču i likove koje smo obožavali u detinjstvu i nije nas, kao skoro svaki rimejk, razočarao.

 

Moderni prinčevi i princeze stilizovani i usklađeni BEZ GREŠKE: Parovi koji su privukli najviše pažnje na 89. dodeli Oskara (FOTO)

 

Daleko od toga, Knjiga o džungli u viziji režisera Džona Favra je možda čak i veća, lepša i bolja nego u našoj mašti, a za to slavni američki reditelj može da zahvali timu koji je realizovao slike koje je on zamišljao.

 

 

A post shared by Djordje Milasinovic (@toxic_codex) on

 

Deo tog tima je Đorđe Milašinović, koji već godinama učestvuje u ogromnim holivudskim projektima, pa tamo u svom CV-u do sad ima rad u realizaciji filmova Egzodus: Bogovi i kraljevi, Osvetnici: Era Oltrona, Sunčanica, Star Trek Beyond, novi deo filma Pirati s Kariba...

 

Milašinović je, inače, član postavke Codex, koja je izuzetno poznata obožavaocima drum'n'bass muzike i beogradske klupske scene.

 

makonda-tracker