Beg u toplije krajeve

Tanja Savić iznenada napustila zemlju: U Australiji živim normalnim i povučenim životom

0
Pevačica Tanja Savić objašnjava da je u jeku promocije novog singla napustila Srbiju i sa porodicom otišla u Australiju zbog toga što su to znatno ranije planirali i poručuje da nema osnova za spekulacije kako u njenom braku ne cvetaju ruže
foto: Story press, Luka Šarac
foto: Story press, Luka Šarac

Trenutno jedna od najtraženijih pevačica narodne muzike kod nas, Tanja Savić (31), već nekoliko godina živi na relaciji Srbija– Australija. Naime, njen suprug Dušan Jovančević (36), živeo je na tom dalekom kontinentu kada su se upoznali. Nakon udaje 2011. godine i rođenja prvog sina Maksima (6), a potom i mlađeg Đorđa (4), Tanja se povukla sa scene i posvetila odgajanju naslednika.

Želeći da nastavi muzičku karijeru, pevačica se vratila u Srbiju rešena da nastavi putem stare slave. To joj je pošlo za rukom kada je objavila pesmu Švaler, koja je za kratko vreme postigla veliki uspeh. Nastavila je da niže nastupe, a nedavno je svetlost dana ugledala i njena nova pesma Prostakuša. Međutim, u jeku promocije novog singla, javnost je zatekla informacija da se pevačica vraća u Australiju, pa su odmah počela nagađanja o razlozima koji su do toga doveli.

 

Dugo se pričalo o njihovom razvodu, a sada je tome kraj: Jednim poljupcem Tanja Savić je pokazala prava osećanja (FOTO)

 

- Dušan, deca i ja u subotu smo otišli u Australiju. Karte su kupljene mnogo ranije, tako da nije reč o iznenadnom odlasku. Ovaj put već je bio planiran, ali nezgodno se poklopio sa izlaskom moje nove pesme.

 

foto: Story press, Luka Šarac

Pesma i spot nedavno su objavljeni, a već na samom početku doživeli su veliki uspeh. Međutim, period promocije i Tanjino putovanje desili su se u isto vreme.

 

- Singl je trebalo da bude objavljen još pre dva meseca, ali sve se odužilo, tako da je to jedini razlog zašto smo sada otišli u Australiju – kaže Tanja i dodaje da na dalekom kontinentu ne planira preterano dugo da se zadrži:

 

- Nas četvoro otišli smo na Zlatnu obalu, gde ćemo ostati naredna dva meseca. Želeli smo da posetimo Dušanovu majku i brata koji tamo žive, ali i da oni vide Maksima i Đorđa kojih su se uželeli. Radujemo se odlasku u Zemlju kengura jer se uvek dobro odmorimo i napunimo baterije. Tamo živim jedan potpuno normalan i povučen život, tamo smo potpuno anonimni i naš privatni život nikoga ne zanima, što meni prija. To je i jedan od razloga zašto često boravim baš na tom kontinentu.

 

Tanja Savić o lapsusima: Ne smeta mi što misle da nisam načitana

 

Nakon što je u medijima osvanula vest da je pevačica napustila Srbiju, ona se oglasila na društvenoj mreži Instagram, gde je objavila da u martu počinje njena australijska turneja. Nakon povratka u Srbiju, Tanja planira da uradi novi spot, kao i da nastavi da nastupa širom regiona.

 

makonda-tracker