izrazila veliku zahvalnost

Nikada mu neće zaboraviti: Zorica Brunclik otkrila kako je Željko Joksimović pomogao njenoj porodici kada im je to bilo najpotrebnije

0
Muzički studio Miroljuba Aranđelovića Kemiša, koji se nalazio u okviru njegove porodične kuće, više ne postoji, a Zorica Brunclik je u Pinkovim zvezdama otkrila ko im je prvi priskočio u pomoć kada im je to bilo potrebno.
foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Mandić

Naime, kandidat Petar Barović iz Vrbasa otpevao je pesmu Željka Joksomovića ''Leđa o leđa'', nakon čega je žiri bio oduševljen, a Zorica je iskoristila priliku i javno se zahvalila našem proslavljenom pevaču na pomoći koju je pružio njoj i njenom suprugu kada im je to bilo potrebno.

 

Nikada ih ne biste prepoznali: Ovako su Zorica Brunclik i Kemiš izgledali na početku braka! (FOTO)
 

- Neko je rekao da ne treba dirati one koji su poput najvećih zvezda u našoj zemlji, tako da ja ne bih to poredila sa Željkom Joksimovićem, njemu kapa dole. Ali ono što želim da napomenem jeste da se zahvalim Željku Joksimoviću jer u trenutku kada smo imali peh sa studijom, on je nazvao Miroljuba i rekao: ''Kemiš, sve što ti treba, ako treba da miksaš, izvoli, moja su ti vrata otvorena kad god hoćeš''. Pozdrav za Željka Joksimovića - rekla je Zorica Brunclik.

 

O njemu ne znamo gotovo ništa i veoma ga retko viđamo: Sin Zorice Brunclik definitivno je nasledio njenu ljubav prema modi (FOTO)

makonda-tracker