Sandra Bulok usvojila dete

0
Ovogodišnja oskarovka Sandra Bulok otkrila je magazinu People do sada dobro čuvanu tajnu o tome kako je početkom godine usvojila novorođenog dečaka
foto: People.com
foto: People.com

Iako je još u januaru postala majka, proslavljena glumica Sandra Bulok planirala je da tu informaciju krije od javnosti sve dok ne prođe ceremonija dodele Oskara, na kojoj je briljirala osvojivši nagradu za najbolju žensku glavnu ulogu. U međuvremenu se otkrilo kako joj tokom pet godina braka suprug Džesi Džejms nije bio veran, te su mediji krenuli da se bave iznošenjem prljavog veša i pričama o njihovom razvodu koji je nedavno, na Sandrin zahtev, i zvanično ušao u sudsku proceduru. Suočena sa oscilacijama između lepih i ružnih momenata u svom životu, glumica je tek sada stigla da na svetlo dana iznese divnu istinu o svom usvojenom detetu, danas već troipomesečnom dečaku po imenu Luis Bardo Bulok.

- Podnela sam zahtev za razvod. Istovremeno sam i uplašena i tužna zbog toga – odgovorila je glumica magazinu People na pitanje o svom odnosu prema nevernom suprugu.

Oskarovka je objasnila i kako će, bez obzira na to što su Džesi i ona zajednički planirali ovo usvajanje, ona gledati da se tokom brakorazvodne parnice izbori da crnoputom dečaku rođenom u Nju Orleansu bude jedini zakonski staratelj. S obzirom na to da je u Džesiju videla idealnog oca, rekla je i kako joj je žao što mali Luis neće imati priliku da se uveri u to.

- Ne znam za druge reči kojim bih ga opisala osim da kažem da je moj sin naprosto savršen! Čim sam ga prvi put videla uzviknula sam O, pa tu si! Činilo se kao da je oduvek bio deo mog života– kazala je Sandra o svom sinčiću koji je dobio ime po legendarnom Luisu Armstrongu i dodala je da izuzetno uživa u majčinstvu, a naročito u onim sitnim svakodnevnim obavezama kao što su igra, hranjenje i kupanje, čekanje da mališa podrigne, pa čak i pranje veša.

Vera Rakić

makonda-tracker