željno smo je čekali

Italijanska diva konačno u srpskoj prestonici: Monika Beluči stigla u Beograd! (FOTO, VIDEO)

2
Monika Beluči doputovala je u Srbiju. Glumica će u društvu reditelja Emira Kusturice večeras predstaviti svoj novi film "Na mlečnom putu" i otvoriti 45. izdanje Festa.
foto: Ekipa Kurira
foto: Ekipa Kurira

Jedna od najlepših žena na svetu je u Beograd stigla redovnim letom iz Pariza, javlja Kurir.

 

One su njegovu glumu potisnule u drugi plan: Emir Kusturica iskreno o saradnji sa Slobodom Mićalović i Monikom Beluči (FOTO)

 

 

Zanimljivo je da ostali putnici nisu bili ni najmanje zainteresovani za dolazak holivudske zvezde, pa je osim novinarskih ekipa dočekali samo organizatori. Moniku tokom dana očekuju brojne obaveze, između ostalog i prijem kod predstavnika vlasti, i neće imati previše vremena za obilazak grada.

 

U Srbiji će provesti manje od 48 sati.

 

foto: Ekipa Kurira

Slavna glumica, podsetimo, podržala je akciju Negujmo srpski jezik, koju organizuju i vode Sekretarijat za kulturu, Filološki fakultet, Biblioteka grada Beograda i Ministarstvo kulture. U te svrhe ona se fotografisala držeći Pravopis srpskog jezika.

 

Monika Beluči ponosno otkriva: Emir Kusturica me je naučio da muzem krave

 

foto: Ekipa Kurira

- Srbija je predivna zemlja, a vaš jezik je pretežak. To je bio veliki izazov, stalno sam se pitala da li ću uspeti. Ipak, za film je veoma bitan i govor tela, oči, koje otkrivaju mnogo više nego reči. Trudila sam se da ne pridajem veliki značaj rečima, već osećanjima - rekla je za Kurir Belučijeva nakon premijere u Veneciji.

 

foto: Promo
foto: Promo

 

makonda-tracker